spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Platon, noi dezvăluiri despre atacurile raider din 2011: „Plahotniuc i-a jefuit pe Victor şi Viorel Ţopa, i-a condamnat la închisoare, iar acum îi numeşte infractori fugari – este culmea cinismului”

- Advertisement -

Veaceslav Platon face noi dezvăluiri despre atacurile raider din 2011, atunci când oligarhul Vladimir Plahotniuc i-a deposedat pe oamenii de afaceri Victor şi Viorel Ţopa de acţiunile pe care le deţineau la Banca de Economii.

Într-un interviu pentru News Maker, Platon afirmă că atacurile murdare de la holdingul media al lui Plahotniuc în adresa lui Victor şi Viorel Ţopa sunt culmea cinismului în condiţiile în care oligarhul este cel care i-a jefuit de acţiuni, apoi i-a condamnat la închisoare. Totodată, Veaceslav Platon neagă orice implicare în jaful miliardului din sistemul bancar şi spune că dosarul a fost fabricat la comanda lui Plahotniuc.

„În 2011, nu eu am achiziţionat active, da nişte investitori. Eu doar i-am reprezentat. Ei au cumpărat un pachet de acţiuni de 38,2% de la Victoriabank, de 50,1% de acţiuni la Asito, 28% de la BEM, 95% de la Moldova-Tour şi 84% de la Victoria Asigurări (redenumită ALLIANCE Insurance Group). Este ceea ce îmi amintesc, nu sunt cifrele exacte. Din păcate, această listă a inclus şi acţiunile furate de la oamenii de afaceri Victor şi Viorel Ţopa în urma unor atacuri de tip raider în 2011”, a declarat Platon.

„Atunci ni s-a promis că această problemă va fi rezolvată, dar am fost înşelaţi, aşa cum adesea se întâmplă în afacerile cu Plahotniuc. Atunci când auzi cum holdingul media al lui Plahotniuc îi numeşte infractori fugari, rămâi uimit de un asemenea cinism. Şi-a jefuit partenerii de afaceri, i-a condamnat la închisoare, iar acum îi numeşte infractori fugari – este culmea cinismului”, a adăugat Platon

sursa: http://jurnal.md/ro/politic/2016/9/17/platon-noi-dezvaluiri-despre-atacurile-raider-din-2011-plahotniuc-i-a-jefuit-pe-victor-si-viorel-topa-i-a-condamnat-la-inchisoare-iar-acum-ii-numeste-infractori-fugari-este-culmea-cinismului/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.