spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Italian mort în cutremurul din Amatrice, îngropat din greşeală în România. „Au încurcat sicriele”

- Advertisement -

Eroare incredibilă a autorităţilor italiene. După cutremurul din Amatrice într-o localitate din Vâlcea au fost trimise două sicrie în care ar fi trebuit să fie cadavrele soţilor Păunescu.

Numai că acum localnicii din Fârtăţeşti au aflat cu stupoare că, de fapt, într-unul nu era ruda lor, ci un cetăţean italian. De abia azi a ajuns in sat şi a şi fost înmormântat adevăratul Victor Păunescu.

Primarul comunei Fârtăţeşti, Nicolae Voicescu, a afirmat la Realitatea TV că a aflat joi că s-ar putea ca autorităţile italiene să fie comis o eroare. „Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, dar la ce mare a fost catastrofa în Italia, probabil s-a creat o confuzie. Trebuie făcute formalităţi pentru deshumarea cetăţeanului italian”, a spus primarul.

Cel mai probabil, autorităţile italiene au încurcat sicriele după cutremur. Trupul românului mort a ajuns abia azi în comuna vâlceană şi tot astăzi a avut loc şi înmormântarea acetuia.

Primarul a mai spus că familia românului decedat în Italia este foarte supărată de această încurcătură.

„Sicriul a ajuns sigilat în România, iar joi am aflat că s-a făcut o greşeală”, a explicat primarul din Fârtăţeşti.

Primăria Fârtăţeşti a fost înştiinţată astfel, pe cale oficială, că, în locul defunctului Victor Păunescu, a fost trimis un coşciug cu o altă persoană decedată în cutremurul din Italia.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/italian-mort-in-cutremurul-din-amatrice-ingropat-din-greseala-in-romania_1982886.html#ixzz4KX5Lab00
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.