spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Clip inedit, postat pe YouTube de Guvern. Miniştrii îşi prezintă o parte din măsurile luate

- Advertisement -

Un clip în care a apar mai mulţi miniştri din Cabinetul Cioloş a fost publicat pe canalul de YouTube al Guvernului.

În respectivul filmuleţ apar ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, ministrul Finanţelor Publice, Anca Dragu, Ministrul Muncii, Dragoş Pâslaru, ministrul delegat pentru Diaspora, Maria Ligor, ministrul delegat pentru consultare publică, Violeta Alexandru, şi ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, care vorbesc despre măsurile de simplificare a birocraţiei adoptate în instituţiile pe care le conduc.

De altfel,  premierul Dacian Cioloş a precizat, vineri, că, după doar două luni de la implementarea măsurilor de debirocratizare la nivelul administraţiei publice, încep să se vadă rezultatele, iar reducerea birocraţiei este un proces de durată şi ireversibil.

„La numai două luni de la adoptarea primului pachet pentru simplificare, începem să vedem primele rezultate: mai puţine documente pe care oamenii trebuie să le aducă la instituţii, mai puţine drumuri la ghişee, mai puţine cheltuieli. Reducerea birocraţiei este un proces de durată şi, totodată, un proces ireversibil. Am încredere că, treptat, toate instituţiile vor înţelege importanţa unei relaţii mai prietenoase cu oamenii şi că relaţia dintre cetăţeni şi autorităţi va fi deveni una corectă, normală, egală”, a spus premierul Dacian Cioloş, potrivit unui comunicat de presă al Executivului.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/clip-inedit-postat-pe-youtube-de-guvern-ministrii-isi-prezinta-o-parte-din-masurile-luate_1982982.html#ixzz4KdKoWH7A
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.