spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

S-a amorezat pe Facebook si si-a abandonat copiii!

- Advertisement -

FÃRÃ SUFLET! Întorsãturã dramaticã în cazul Ninei Grigorie, huseanca de 25 de ani, cea care, iarna trecutã, plângea si cerea public ajutor, pentru copiii sãi, crescuti într-o camerã insalubrã dintr-o casã nationalizatã. Femeia, care poza într-o mamã gata sã facã orice pentru copiii ei, si-a dat acum arama pe fatã! Si-a abandonat ca pe niste bagaje fãrã suflet, prin vecini, pe toti cei patru copilasi, iar oamenii, neavând cum sã le aibã grija, au apelat la Protectia Copilului, care i-a si preluat. Între timp, s-a aflat motivul pentru care Nina a lãsat copiii de izbeliste: s-a îndrãgostit de un bãrbat din Bârlad! Sminteala femeii s-a produs pe Facebook, spun apropiatii, unde aceasta si-a tot postat poze în ipostaze languroase, semn cã… o cam luase razna si uitase complet de cei patru copilasi. „Eu si iubirea mea”, a scris, pateticã, mama Nina la o pozã în care apare cu iubitul, postatã pe Facebook chiar cu putin timp înainte de a abandona, fãrã nicio remuscare, cele patru suflete nevinovate.

Cei patru frãtiori de la Husi, care au înduiosat iarna trecutã multi oameni generosi, dupã ce s-a aflat cã locuiau împreunã cu mama într-o camerã dintr-o casã nationalizatã, pe unde misunau sobolanii, au fost pãrãsiti. Faptul cã doi dintre micuti au fost muscati, ajungând la spital, a produs reactii în rândul opiniei publice. Lacrimile mamei Nina, care spunea cã ar vrea pentru copiii ei mãcar un Crãciun fericit, au impresionat. Oameni generosi au mers si i-au dus nu doar alimente, bani, dar si mobilier, obiecte de uz casnic, zugrãvindu-i camera si transformând-o într-o încãpere primitoare, curatã si plinã de jucãrii. Nina multumea pentru toate darurile si dãdea asigurãri cã totul va fi în beneficiul copiilor. Numai cã au existat încã de atunci zvonuri cã Nina a luat alimentele si alte bunuri primite si le-a vândut, iar persoanele care îi fãcuserã bine reclamaserã faptul cã Nina îi presa cu solicitãri insistente. „Nu e adevãrat! Eu am tot ce mi s-a adus si tin pentru copii”, se apãra, atunci, Nina.

Copiii au fost dati în plasament!

Socul a venit în aceste zile, când apropiatii femeii au spus cã aceasta si-a abandonat cei patru copii. I-a lãsat la rude si, fãrã nicio explicatie, a plecat la un iubit gãsit pe Facebook. Pe 15 septembrie, spun reprezentantii Protectiei Copilului, asistentii sociali din Primãria Husi au fost anuntati sã vinã sã ia cele douã fetite (Cãtãlina, 3 ani, si Denisa, 4 ani), pe care nu le pot tine. Ieri, s-a procedat la fel cu ceilalti doi copii, care rãmãseserã la rude, cu gândul cã i-ar putea creste. „Toti copiii au fost preluati, acum sunt dati în plasament familial, sunt bine si acolo vor primi o îngrijire corespunzãtoare”, a spus Irina Câmpeanu, reprezentanta DGASPC Vaslui.

Nina, turbatã de iubire, promite sã meargã sã munceascã în Italia pentru viitorul copiilor!

Facebook-ul a smintit-o pe Nina, spun apropiatii! Nu i-a luat mult pânã sã îl gãseascã pe un anume Robert Gândac din Bârlad, la care a si fugit. Prin intermediul unei prietene, Nina se scuzã pentru gestul comis. „Acum am vorbit cu ea la telefon si mi-a spus cã se sãturase de greutãti si nu mai avea cu ce sã îi tinã pe copii. A mai spus cã vrea sã se ducã la muncã în Italia, ca sã câstige bani si sã îsi cumpere o casã pentru copii, cã era prea dãrâmatã cea în care locuia. A mai spus cã îi pare rãu, dar nu are ce face”, a spus Gabi, o cunostintã a Ninei, din municipiul Husi. Reprezentantii DGASPC Vaslui au spus cã pânã ieri searã, Nina nu luase legãtura sub nicio formã cu institutia pentru a întreba de copii. Tatãl micutilor cu vârste între un an si 6 ani este internat la spital, la Vaslui, de mai multe luni, unde urmeazã un tratament pentru o afectiune la plãmâni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.