spot_img
spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Fată de 12 ani, înhăţată din drum de trei tineri care au dezbrăcat-o, au încercat să o violeze şi au tâlhărit-o

- Advertisement -

O fată în vârstă de doar 12 ani din satul Poiana, comuna Zvoriştea, a trecut prin clipe de coşmar după ce a fost acostată de trei indivizi care voiau să o violeze. Fata a fost înhăţată la propriu de pe drum şi trasă într-un loc izolat, unde unul dintre indivizi i-a dat pantalonii jos. S-ar fi ajuns foarte probabil la viol, însă norocul fetei a fost că un martor a intervenit şi a salvat-o. Autorii i-au luat fetei telefonul mobil şi pantalonii, în care avea o sumă modică.
Poliţiştii şi procurorii i-au pus sub acuzare pe inculpaţi pentru infracţiunile de tâlhărie calificată şi tentativă de viol, iar doi dintre ei au ajuns în arestul poliţiei judeţene.

Au ieşit din club cu mintea înfierbântată şi au tăbărât pe fată
Fapta s-a petrecut în noaptea de 17 spre 18 septembrie, la câteva sute de metri de clubul din satul Poiana, comuna Zvoriştea. Din cercetări rezultă că trei localnici, unul de 37 de ani, unul de 22 de ani şi unul de 15 ani, care au petrecut în club, au ieşit la un moment dat afară şi au pus ochii pe o fată în vârstă de 12 ani, care se deplasa pe drumul comunal.
Din ancheta coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava rezultă că unul dintre inculpaţi a acostat-o pe fată şi, prin violenţă, a tras-o în pădurea de la marginea drumului. Din fericire, actul sexual iminent nu s-a consumat, datorită intervenţiei unui trecător. Strigătele acestuia au fost suficiente pentru ca cei trei să fugă. Autorii au apucat însă de-i dea jos fetei pantalonii, în care se afla suma de 15 lei. De asemenea, fata a fost deposedată şi de telefonul mobil. Expertiza medico-legală a indicat că fata a suferit leziuni care necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2016-09-20/Fata-de-12-ani-inhatata-din-drum-de-trei-tineri-care-au-dezbracat-o-au-incercat-sa-o-violeze-si-au-talharit-o

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.