spot_img
spot_imgspot_img
12.8 C
Vaslui
28-mai-2024

Andrei Năstase cere instituţiilor de drept din UE să demareze o anchetă asupra sa: „Fără nicio probă, sunt supus unei terori de către killerii mediatici ai lui Plahotniuc”

- Advertisement -

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, vine cu un apel la adresa instituţiilor de drept ale Uniunii Europene să demareze o anchetă asupra persoanei sale, în situaţia în care holdingul media controlat de oligarhul Vladimir Plahotniuc a demarat o amplă campanie de denigrare, lansând o mulţime de acuzaţii nefondate şi extrem de grave.

„Fără a dispune de măcar o probă, killerii mediatici ai lui Plahotniuc m-au transformat în oligarh implicat în spălări de bani şi devalizarea Băncii de Economii. Am fost acuzat că sunt un latifundiar care şi-a cumpărat terenuri din bani furaţi de la BEM, iar legătura mea de prietenie şi rudenie prin alianţă cu omul de afaceri Victor Ţopa, finanţatorul postului echidistant de televiziune Jurnal TV, a fost transformată într-o sentinţă publică de către trustul propagandei. Asta chiar dacă Ţopa locuieşte de şase ani în Germania, acolo unde îşi desfăşoară mai multe afaceri legale. Am fost numit raider, traficant de arme, asociat cu persoane dubioase gen Filat, Platon sau Karamalak. Desigur, în susţinerea acestor manipulări niciodată nu a fost prezentată vreo probă”, scrie Andrei Năstase în apelul său.

„În calitatea mea de cetăţean european, fac un apel către instituţiile de drept din UE, Interpol, Europol, OLAF etc., să demareze o anchetă asupra persoanei mele. Sunt deschis şi mă pun la dispoziţia acestor instituţii, în vederea verificării tuturor acuzaţiilor care au fost lansate la adresa mea. Sunt convins că profesionalismul acestor instituţii de drept vor face ca adevărul să iasă la iveală, iar linşajul şi teroarea mediatică insuportabilă asupra mea să înceteze”, afirmă Andrei Năstase.

sursa: http://jurnal.md/ro/politic/2016/9/20/andrei-nastase-cere-institutiilor-de-drept-din-ue-sa-demareze-o-ancheta-asupra-sa-fara-nicio-proba-sunt-supus-unei-terori-de-catre-killerii-mediatici-ai-lui-plahotniuc/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.