spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Drumul judetean Motoseni-Fântânele, un proiect RATAT

- Advertisement -

– 8 milioane de lei s-au pierdut, finantare de la Ministerul Dezvoltarii

Un pod refacut pe o singura banda, portiuni pietruite alternând cu cele asfaltate, unele intr-un singur strat, altele in doua, niciun metru de rigole sau santuri de-a lungul drumului, o lama care nivela si un compresor care compacta balastul, pe ploaie, printre balti. Asta a gasit Sorin Brasoveanu, presedintele Consiliului Judetean Bacau, marti, pe DJ 243 B Motoseni-Praja-Fântânele, drum care trebuia sa fie gata peste câteva zile.

Pentru modernizarea acestuia a fost alocata, prin PNDL, suma de 12,5 milioane de lei, dar s-au decontat doar 4,47 milioane de lei din cauza ca firma de constructii a executat 43 la suta din proiect, nu 100 la suta. Termenul final prevazut in contract este 25 septembrie. Aflând ca investitia e ramasa in urma, in iunie, imediat dupa validare, Sorin Brasoveanu s-a intâlnit cu reprezentantii firmei de constructie, iar acestia au dat asigurari ca nu vor fi probleme si ca “pe 25 septembrie lucrarea va fi predata la cheie”.

Tot atunci, presedintele CJ cerut un grafic de executie actualizat, pentru lucrarile ramase de executat, pe care nu l-a primit niciodata. De curând, Consiliul Judetean a fost anuntat de Ministerul Dezvoltarii ca daca pâna pe 25 septembrie nu sunt depuse situatii de lucrari si nu sunt solicitati bani, finantarea va fi oprita.

sursa: http://www.desteptarea.ro/drumul-judetean-motoseni-fantanele-un-proiect-ratat/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.