spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Iohannis, despre nominalizarea premierului: Nu voi desemna un urmărit penal sau un condamnat

- Advertisement -

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că nu va desemna pentru funcţia de premier, o persoană urmărită penal sau condamnată, făcând referire la Liviu Dragnea sau Călin Popescu Tăriceanu. Pe de altă parte, Dragnea a avut o reacţie dură, spunând că şeful statului încalcă grav Constituția, iar „în felul ăsta se va suspenda relația dintre el și românii la care face mereu apel”.

Declaraţia a fost făcută după şedinţa Comisiei Prezidenţiale pentru Proiectul de Ţară.

„Cu siguranţă voi desemna o persoană ţinând cont de prerogativele constitutioanale ale presedintelui, asta inseamna ca voi desemna pe cineva care in opinia mea, poate conduce Guvernul. Nu vreau sa desemnez pe cineva care pica in Parlament, mai pica a doua oară, iar. În niciun caz nu voi desemna o persoană care este urmărită penal sau care este condamnată penal.Trebuie să avem politicieni curaţi.Indiferent de cine vine propusă, eu, preşedintele Românei, nu voi desemna o persoană urmărită penal sau condamnată”, a spus preşedintele.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/iohannis-despre-nominalizarea-premierului-nu-voi-desemna-un-urmarit-penal-sau-un-condamnat_1988721.html#ixzz4M94RM6Is
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.