spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Cât tupeu pe Anicãi: a distrus economia Vasluiului, iar acum este omul lui Bãsescu!

- Advertisement -

Omul care, cu 16-17 ani în urmã, pe vremea în care era director la FPS Vaslui, a distrus în totalitate economia judetului, este acum politician si ne dã lectii de moralitate. Vorbim de Florin Anicãi, secretar general la partidul lui Bãsescu, Partidul Miscarea Popularã (PMP). În timpul în care el tãia si spânzura la Fondul Proprietãtii de Stat s-au produs cele mai dezastruoase vânzãri de fabrici din judet, pentru cã el a “parafat” închiderea unor unitãti etalon din judet, ca Mecanica, Hitrom, Vascovin sau Vidisamp Husi. Acum, ca secretar general la PMP, Anicãi ne spune cã ar dori rezultate fabuloase pentru noul sãu partid, cu doi deputati si un senator, desi ar trebui sã facã un pas înapoi si sã-si vadã de afaceri, dupã câte rele a fãcut pentru acest judet.

Florin Anicãi este un om bogat, împreunã cu prietenii sãi de pe vremea tãrãnistilor, pe care i-a aranjat, dându-le fabrici si spatii de la stat. Este omul în timpul cãruia s-a fãcut marea distrugere a economiei locale, pentru cã el a vândut cãtre amicii tãrãnisti – vezi cazul Ion Vrânceanu, cel cãruia FPS-ul de la Vaslui i-a vândut multe firme, în vremea CDR, firme care sunt acum praf si pulbere, la propriu! – societãti de stat, spatii comerciale, tot ce se putea comercializa atunci, când Justitia nu functiona deloc. Acum, acest individ cu trecut dubios si controversat iese în fatã cu o functie mare în plan politic, respectiv secretar general al PMP Vaslui, si explicã el cam ce si-ar dori pentru partidul lui Bãsescu. Crezând cã Miscarea Popularã este vreo fabricã bunã de muls, cum se întâmpla pe vremea în care jecmãnea statul în fruntea FPS, Florin Anicãi vorbeste de “doi deputati si un senator”, pe care si-ar dori sã-i vadã el la Bucuresti. Crede cã lumea a uitat isprãvile sale si de faptul cã zeci de mii de salariati din economia judetului au rãmas fãrã serviciu, din cauza modului în care a vândut el acele societãti. La intrarea în Miscarea Popularã, poza într-o victimã a liberalilor. “La alegerile locale, am vrut sã candidez la functia de consilier local (din partea PNL, n.r.) – intentie pe care am comunicat-o conducerii judetene a partidului, direct lui Dan Marian. Mi-a spus cã, fiind o problemã a organizatiei municipale, el nu se poate implica. Mi-a fost clar cã deranjez, cã stric niste jocuri deja fãcute. Am ajuns la concluzia cã nu mai pot continua. Am vrut sã rãmân implicat politic”.

Sã mori de râs, nu alta: “Justitia a început sã functioneze”

Adicã, supãrat cã liberalii nu l-au vrut pe liste la CL Vaslui, Florin Anicãi a fugit la partidul lui Bãsescu. Cine sã-l creadã, mai ales cã la Partidul National Liberal era un necunoscut? Întrebat câti membri are în partidul la care este secretar general, Anicãi o dã din colt în colt si se face de râs: “Nu stiu exact. Parcã erau vreo 3.000, dar nu e o situatie exactã, în douã sãptãmâni voi sti”. Anicãi continuã: “Vedeti cã Justitia începe sã-si facã treaba si cine greseste plãteste. Noi asteptãm în partid pe oricine vrea sã facã bine pentru acest judet”. Rãu este cã Justitia nu functiona si în timpul în care el si gasca sa de tãrãnisti vindeau economia judetului cãtre tot felul de smecheri de partid, altfel am fi ajuns sã vorbim de alte “ocupatii” ale lui Anicãi, nicidecum de cele de membru de partid la Bãsescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.