spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Daniel Olteanu (PNL)꞉ “Vasluiul are nevoie de parlamentari responsabili, care sã fie capabili sã repare, dar si sã construiascã judetul”

- Advertisement -

Material de propagandã electoralã

DECIZII… Start optimist în campania electoralã pentru alegerile parlamentare. Daniel Olteanu, bârlãdeanul care ocupã primul loc pe lista PNL Vaslui pentru Camera Deputatilor, este încrezãtor cã vasluienii vor alege, în acest an, drumul corect pentru judet, care începe cu oameni responsabili, implicati si competenti. “Sunt multe lucruri care trebuie si pot fi reparate în judetul nostru, “rosu” de 25 de ani si din ce în ce mai sãrac. Dar, sunt tot mai putini cei care se implicã, îsi asumã responsabilitatea acestor lucruri si, pe lângã a repara, sunt capabili sã construiascã. Sper ca, pe 11 decembrie, toti vasluienii care vor merge la vot sã stie pe cine, dar, mai ales, de ce îl trimit la Bucuresti, în Parlamentul României. Sã înteleagã cã timpul promisiunilor a trecut si cã votul lor valoreazã mai mult decât ceea ce li se oferã la schimb, adicã tot sãrãcie”, considerã Daniel Olteanu, fostul prefect al judetului Vaslui.

Investitii si dezvoltare, în loc de sãrãcie

Liberalul este convins cã, la alegerile din luna decembrie, vasluienii îsi vor arãta sustinerea, în numãr cât mai mare, pentru Guvernul condus de Dacian Ciolos, care a inclus judetul Vaslui într-un program special de finantãri, menit sã contribuie la dezvoltarea si modernizarea acestei zone.

ʺEste o premierã pentru România ca un partid politic sã se despartã, cu fermitate, înainte de alegeri, de tot ceea ce înseamnã minciunã, coruptie, abuz sau suspiciune pentru oricare dintre acestea. Cred cã e cel mai mare semn de respect fatã de electoratul din toatã tara, care îsi doreste la conducere oameni profesionisti, dar mai ales, corecti. Domnul prim-ministru Dacian Ciolos este, din acest punct de vedere, un exemplu, si, mai mult decât atât, e primul si singurul premier care ne-a întins o mânã de ajutor, despre care cred cã s-a vorbit prea putin. Acest Guvern a fãcut o prioritate din sãrãcia noastrã si ne acordã o sansã de peste 100 milioane de euro, sã scãpãm de noroi, de drumuri pietruite si de toate lipsurile care ne tin pe loc – pe ultimul loc în tarã si în Uniunea Europeanã. Pe lângã acesti bani, ni se oferã punctaje suplimentare la proiectele prin care putem accesa fonduri europene. Acest program special de finantãri, destinat judetului Vaslui, la care am contribuit si eu ca prefect, nu este o promisiune, asa cum ne-am obisnuit de atâtia ani, din partea guvernantilor pentru care am existat numai pe hârtie si în statistici, ci o realitate, care functioneazã. Este un sprijin concret, de care trebuie sã profitãm la maximum, pentru cã la Vaslui avem nevoie de investitii si de dezvoltare ca de aer!ʺ, a spus Daniel Olteanu, locul întâi la Camera Deputatilor pe listele PNL Vaslui.

La Bârlad, schimbare pânã la capãt

Primarul municipiului Bârlad, avocatul Dumitru Boros, crede cã a venit momentul unei schimbãrii totale pentru judetul Vaslui. Acesta si-a declarat sustinerea fãrã rezerve fatã de candidatii PNL Vaslui care se aflã, în acest an, pe listele pentru Senat si Camera Deputatilor. “Au intrat în cursa pentru alegerile parlamentare oameni noi si determinati, care au planuri concrete pentru zona noastrã. Am încredere în ei, îi sustin fãrã rezerve si contez pe ajutorul pe care ni-l vor oferi din Parlament. Bârlãdenii trebuie sã fie decisi sã ducã pânã la capãt votul pentru schimbare, pe care l-au dat la alegerile locale. Mã astept ca aceastã schimbare, care a început din zona de sud a judetului, acolo unde, în iunie, liberalii au primit un vot masiv si au câstigat un numãr mare de primãrii, sã se extindã în tot Vasluiul. Mizez pe o mobilizare foarte bunã a activului de partid, pentru ca rezultatul din decembrie sã fie cel scontatʺ, a declarat primarul Bârladului. La alegerile parlamentare din 11 decembrie, Partidul National Liberal (PNL) ocupã a doua pozitie pe buletinul de vot.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.