spot_img
spot_imgspot_img
25.9 C
Vaslui
02-iun.-2024

Alina Gorghiu revine la Casa de Culturã din Vaslui, pe scena pe care a fost la un pas de avort!

- Advertisement -

Material de propaganda electoralã

CE VA FI DUMINICÃ?… Presedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, va fi prezent, duminicã, la Vaslui, pentru lansarea oficialã a candidatilor PNL la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Vizita presedintelui PNL în judet face parte dintr-un tur de fortã al conducerii nationale a partidului, care îsi propune sã demonstreze cã Vasluiul este o prioritate a viitorului guvern liberal. Liberalii îsi propun sã schimbe imaginea de „judet rosu”, atribuit Vasluiului de 26 ani, judet în care PSD a câstigat toate alegerile si a condus discretionar, iar rezultatele se vãd la tot pasul. Locatia aleasã, Casa de Culturã a Sindicatelor din Vaslui, îi dã frisoane presedintei PNL. În martie a.c., însãrcinatã fiind în câteva luni, Gorghiu a fost la un pas sã facã un avort spontan, dupã ce tupeistul director al Casei de Culturã, pesedist notoriu, Ionel Bordeianu, a cerut ca toate usile institutiei sã fie deschise, fiind un frig cumplit în institutie.

Casa de Culturã va deveni neîncãpãtoare pentru sutele de membri si simpatizanti PNL care si-au anuntat prezenta la acest eveniment, Alina Gorghiu fiind însotitã la aceastã lansare de staff-ul national de campanie. Programul vizitei presedintelui PNL este urmãtorul: la ora 12.00, în sala mare a Casei de Culturã vor fi lansati candidatii PNL, plus discursurile de rigoare, în jurul orei 13.15 va fi organizatã o conferintã de presã, dupã care toti membrii si simpatizantii Partidului National Liberal, dar si cetãtenii municipiului Vaslui vor putea sta de vorbã si se vor putea fotografia alãturi de Alina Gorghiu, întrucât liderul national al PNL doreste sã afle cât mai mult din pãsurile vasluienilor. La ora 17.00, presedintele PNL este asteptat la Iasi, la lansarea oficialã a candidatilor la alegerile parlamentare, din judetul vecin. „Duminicã, polul liberalismului se mutã la Vaslui. Prezenta doamnei Alina Gorghiu în mijlocul vasluienilor demonstreazã cã judetul nostru este o prioritate a guvernãrii liberale. Este adevãrat, sub conducerea PSD, judetul Vaslui a rãmas mult în urma celorlalte judete, însã Partidul National Liberal este decis sã schimbe soarta acestei zone. Vedem cu totii cum trãiesc românii din alte judete, putem schimba ceva si la Vaslui. Este nevoie doar ca cetãtenii judetului sã aibã încredere în noi, sã ne fie alãturi”, a spus senatorul Nelu Tãtaru, presedintele organizatiei judetene PNL Vaslui.

Oare a uitat Alin Gorghiu umilintele la care au supus-o pesedistii locali, în frunte cu incompetentul director Bordeianu?

La finele lunii martie, într-o zi friguroasã de primãvarã, Alina Gorghiu a venit la Vaslui, pentru a participa la lansarea candidatilor PNL la alegerile locale. Într-un exces de zel fãrã precedent, cele sase iesiri din Casa de Culturã au stat deschise, din ordinul lui Ionel Bordeianu, important membru PSD, directorul institutiei, astfel cã frigul si curentii de aer creati erau sã bage în spital liderii PNL din Moldova, veniti la Vaslui. A fost un frig incredibil în sala de sedinte a Casei de Culturã, încât, la un moment dat, fostul copresedinte liberal Vasile Blaga a spus, cãtre apropiati, pe scenã: „Vorbiti, mã, cu ãstia de la ISU, spuneti cã dacã ajung ministru le dau tot ce vor, numai sã mai închidã usile, ne nenorocim pe scena asta. Mãi bãieti, naste Alina aici, pe scenã!”. Neculai Olaru, pe atunci sef al ISU Vaslui, a avut o declaratie ciudatã, spunând cã nu a spus ca usile sã stea deschise, ci doar… sã nu fie încuiate cu cheia. „Si eu am fost surprins de ce s-a întâmplat acolo, nu am spus noi sã stea cu usile deschise la Casa de Culturã”, sustinea Olaru. La final, în locul obisnuitelor aplauze si scandãri politice, în timp ce se intona imnul partidului, Blaga, Gorghiu si ceilalti liberali s-au înghesuit la iesire, pentru a scãpa de infernul creat de mãsurile de precautie absurde ale directorului pesedist Bordeianu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.