spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Ion Sturza: La Nobil se „fierbe” ceva; Din păcate, noi încă jucăm pe regulile impuse de Plahotniuc, dar acest sistem oricum se va rupe la un moment dat

- Advertisement -

Sistemul condus de Vladimir Plahotniuc se va rupe inevitabil, la un moment dat, afirmă fostul premier Ion Sturza. Deocamdată însă, oligarhul este singurul care dictează regulile de joc, crede Sturza.

„Din păcate, noi în continuare jucăm pe regulile pe care ni le impune Plahotniuc. Eu am spus-o din start că aceste alegeri prezidenţiale sunt o capcană, sunt o ţintă falsă care a dezmembrat şi societatea, şi clasa politică şi a deturnat atenţia de la sarcina reală pe care trebuia să se insiste — schimbarea regimului cleptocratic. Ce surprize ne mai pregătesc strategii lui Plahotniuc vom vedea, dar în mod sigur se „fierbe” ceva…”, a declarat Ion Sturza, într-un interviu pentru publicaţia „Sinteze şi Dezbateri de Politică Externă”.

Întrebat care este totuşi jocul „omului din umbră”, fostul premier a spus: „Ideea este de a păstra status-quo-ul, pentru că orice zi aduce un profit, şi nu din vânzarea biletelor la clubul Nobil, ci din energie, din alte scheme, un profit care este unul destul de substanţial”.

sursa: http://jurnal.md/ro/politic/2016/11/24/ion-sturza-la-nobil-se-fierbe-ceva-din-pacate-noi-inca-jucam-pe-regulile-impuse-de-plahotniuc-dar-acest-sistem-oricum-se-va-rupe-la-un-moment-dat/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.