spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

RABLA 2016: Ultima şansă să-ţi schimbi maşina. Ofertă de la Guvern

- Advertisement -

RABLA 2016: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor a dispus suplimentarea Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional – Rabla Clasic 2016 cu 3.538 de noi note de înscriere destinate exclusiv persoanelor fizice. Aceasta este a treia suplimentare a Programului din anul acesta.

„Această nouă suplimentare, în valoare de aproximativ 23 de milioane de lei, confirmă succesul istoric pe care l-a înregistrat, anul acesta, programul Rabla. Cumulând bugetul iniţial al programului şi suplimentările din iulie şi octombrie, ne aşteptăm să depăşim 25.000 de bene-ficiari, până la sfârşitul anului.

Interesul faţă de programul Rabla continuă să fie foarte ridicat şi mă bucur că am reuşit să identificăm resursele pentru a înlocui şi mai multe maşini vechi cu autovehicule noi, mai puţin poluante”, a declarat Cristiana Paşca Palmer, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/rabla-2016-ultima-sansa-sa-ti-schimbi-masina-oferta-de-la-guvern_327026.html#ixzz4Qvdhzbyg

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.