spot_img
spot_imgspot_img
17.7 C
Vaslui
03-iun.-2024

Cutitarii din Murgeni au fost prinsi: minori de etnie rromã, fãrã niciun respect pentru lege!

- Advertisement -

REZOLVARE SI NU PREA… Cutitarii care au tãiat anvelopele la 11 masini, în orasul Murgeni, au fost prinsi, dupã vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din zona unde au actionat. Politistii din cadrul Politiei orasului Murgeni au identificat patru tineri cu vârste de 15 si 16 ani, care au distrus anvelopele mai multor autovehicule. Pe numele acestora a fost întocmit dosar de cercetare penalã. Fiind minori, sunt cercetati în stare de libertate, ceea ce pe minorii fãrã educatie si impertinenti îi afecteazã foarte tare!!! Pe scurt, îi doare la bascã!

În noaptea de sâmbãtã spre duminicã (19/20 noiembrie), anvelopele a 11 masini, parcate pe diferite strãzi, au fost tãiate de mai multi indivizi. „La Politia orasului Murgeni au fost primite, pe 20 si 21 noiembrie, sapte sesizãri de la persoane din orasul Murgeni, care au afirmat cã le-au fost distruse, prin tãiere, anvelopele de la autoturisme. Politisti de investigatii criminale din cadrul Politiei orasului Murgeni au efectuat cercetãri si au stabilit faptul cã, în noaptea de 19/20 noiembrie a.c., au fost distruse prin tãiere 9 anvelope de la sapte autovehicule parcate de proprietari în fata imobilelor în care locuiesc. Prin comiterea faptelor a fost creat un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei. În urma investigatiilor efectuate, politistii au identificat persoanele bãnuite de comiterea acestor fapte ca fiind patru tineri, cu vârste de 15 si 16 ani, din orasul Murgeni. Fatã de acestia sunt continuate cercetãrile, pe numele lor fiind întocmit dosar de cercetare penalã pentru sãvârsirea infractiunilor de distrugere”, a precizat Loredana David, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Pãgubitii au fãcut cozi la vulcanizarea din oras, însã din cauzã cã tãieturile sunt prea adânci, au scos sume importante din buzunare pentru cauciucuri noi.

Cum a început totul

Vã reamintim cã infractionalitatea din Murgeni este la cotele cele mai înalte! Pe 11 noiembrie a fost incendiatã o fermã de animale, fiind ucise cu sânge rece 53 de vaci, cinci porci si 20 de pãsãri, politistii având siguranta cã a fost o mânã criminalã. De la începutul anului au fost opt incendii în Murgeni, toate fiind provocate de rãufãcãtori care folosesc incendierile ca mijloc de rãzbunare sau intimidare. Politia din Murgeni a arestat deja doi dintre incendiatori, în luna martie, numai cã s-a dovedit cã cei doi sunt doar niste executanti, capii „mafiei”, la comanda cãrora au loc asemenea nenorociri, nefiind încã identificati. Iar acum se dovedeste cã cei din clanurile de etnie rromã, majoritari în orasul Murgeni, n-au nicio treabã cu respectul pentru munca oamenilor, cei patru tigani tãind cauciucurile la atâtea masini doar pentru cã asa a vrut … mâna lor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.