spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Descoperire uluitoare în jucării. Poliţiştii nu se aşteptau să găsească aşa ceva

- Advertisement -

Peste un kilogram de canabis, ascunse în jucării. Asta au descoperit poliţiştii asupra a trei tineri din judeţul Brăila. Flagrantul a fost făcut în Braşov.

Trei bărbaţi cu vârste între 19 şi 40 de ani au fost prinşi în flagrant de un echipaj de poliţie din Braşov având asupra lor droguri, ascunse în jucării. Ulterior, poliţiştii au făcut 11 percheziţii în judeţele Brăila şi Ilfov, de unde au fost ridicate un autoturism, mai multe laptopuri, telefoane şi peste 13.000 de euro, toate rezultate din vânzarea drogurilor.Potrivit România TV, în urma audierilor, agenţii au organizat un flagrant şi în oraşul Pantelimon, unde un tânăr, de 29 de ani, a fost depistat cu sute de grame de droguri.

Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi şi urmează să fie propuşi pentru arestare preventivă.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu luna aprilie 2016, Gîscă Enache Ionuț, zis „Yoplait”, procura, depozita și revindea droguri de risc – cannabis, în municipiul Brăila.

Acesta își procura drogurile din mai multe surse, una dintre acestea fiind Gagu Cătălin Gabriel.

Totodată, din probatoriul administrat a rezultat faptul că bărbatul aducea drogurile de la un furnizor situat în orașul Pantelimon, județul Ilfov, sau din alte surse. În cursul lunii noiembrie 2016 a rezultat faptul că Gagu Cătălin Gabriel, instigat de Mirescu Nicolae Auraș, urma să se deplaseze în Spania, de unde trebuia să achiziționeze o cantitate de cannabis, pe care să o aducă pe teritoriul României și să o comercializeze în municipiul Brăila. Inculpatul Mirescu Nicolae Auraș avea și rolul de finanțator al operațiunii.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/descoperire-uluitoare-in-jucarii-politistii-nu-se-asteptau-sa-gaseasca-asa-ceva_327638.html#ixzz4REURvr4A

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.