spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Cocalar de Bârlad, mare Don Juan pe Facebook!

- Advertisement -

ATENTIE FETELOR O tânãrã din Oradea a fost la un pas sã se sinucidã din cauza unui bârlãdean! Nu este vorba despre vreo dragoste gen „Romeo si Julieta”, ci mai degrabã de tipul smecherului cocalar si fata naivã, o studentã din Oradea. Adrian Iftene de 20 de ani, din Bârlad, a ajuns vedetã în mass-media orãdeanã, unde cazul sãu a fost prezentat pe larg! Fata a fost prostitã de junele bârlãdean, sã se dezbrace si sã se filmeze mai deocheat, iar apoi cocalarul bârlãdean i-a cerut câteva mii de euro ca sã nu punã filmul pe Internet. Evident cã a fost prins în flagrant si retinut, chiar la Bârlad, iar politistii au mai gãsit în telefonul bârlãdeanului si alte filme deocheate cu alte fete, semn cã omul era „pe meserie”, cum se zice în argoul cocalarilor. Acum el se aflã în arest la domiciliu, în fata judecãtorilor orãdeni fiind foarte spãsit si angajându-se cã va da înapoi banii din santaj! Dar de puscãrie tot nu scapã!

Conform site-ului www.ebihoreanul.ro, „O orãdeancã de 20 de ani a fost adusã în pragul sinuciderii de fostul amorez de pe Facebook care, dupã ce a ametit-o sã se dezbrace într-o înregistrare mai îndrãzneatã, a ajuns s-o santajeze, cerându-i bani si favoruri sexuale ca sã n-o facã de rusinea internetului. În prima fazã fata a plãtit, sperând cã individul, Adrian Iftene, un bârlãdean de 20 de ani, se va tine de cuvânt si va sterge filmul compromitãtor. N-a fost sã fie: dupã ce a luat banii, individul a plusat cu noi pretentii, atât de insistent încât tânãra a fost cât pe ce sã-si punã capãt zilelor. Din fericire, povestea s-a terminat cu bine: tânãra a renuntat la ideile negre, iar santajistul a ajuns pe mâna politistilor, care i-au întins o capcanã si l-au prins tocmai când încasa un avans din cei 1.000 euro ceruti de la victimã.”, scrie Laura Gal, în ebihoreanul.ro

Cum poate fi prostitã o piti cu aere de studentã atotstiutoare!

Laura Gal descrie foarte bine lectia de santaj oferitã de cocalarul bârlãdean. „Descrisã în referatul de arestare al procurorilor si în încheierea judecãtoreascã prin care bârlãdeanul a fost pus în arest la domiciliu, povestea a pornit de la un amor virtual. Ea – o studentã din Oradea, el – un tânãr bârlãdean ajuns în Anglia. Adrian Iftene i-a cerut prietenia anul trecut în octombrie, iar orãdeanca, desi nu-l vãzuse niciodatã si nici nu aveau cunostinte comune, a acceptat. În scurt timp, au ajuns sã vorbeascã aproape zilnic, prin serviciul de mesagerie Facebook si prin WhatsApp, Iftene asaltând-o cu complimente. Atât de stãruitor încât fata a ajuns chiar sã se filmeze goalã, în baie, cu telefonul mobil, si apoi sã-i trimitã înregistrarea. Urmarea? Dupã primirea filmuletului, bãiatul a rãrit apelurile. Apoi discutiile s-au oprit de tot, pânã anul acesta, pe 27 octombrie, când „englezul” i-a retrimis un fragment din filmulet cu o întrebare: cum ar fi dacã ar apãrea pe Facebook? Socatã, fata l-a întrebat ce vrea. Iar el avea pregãtit rãspunsul: sã-l viziteze în Anglia pentru o partidã de sex, ori sã-i trimitã 500 euro dacã vrea ca înregistrarea sã nu devinã publicã, ajungând inclusiv sub ochii pãrintilor ei. Fata a acceptat sã-i plãteascã, dar cu conditia ca Iftene sã steargã înregistrarea compromitãtoare. Individul a zis <<bine>> si i-a trimis datele de contact ca sã-i vireze banii.”, scrie Laura Gal.

„Te las când vreau eu”

„Luna trecutã, pe 2 noiembrie, fata i-a plãtit 2.300 lei prin serviciul de transfer Money Gram, iar apoi l-a sters dintre prieteni, ca sã dea totul uitãrii. N-a fost, însã, asa de simplu. Câteva sãptãmâni mai târziu, Iftene s-a cerut înapoi si, pentru cã n-a fost acceptat, a început s-o hãrtuiascã prin mesaje trimise prin WhatsApp si pe Messenger. <<Te las când vreau eu. Puteam sã-ti cer 5.000 euro>>, i-a spus fetei. Nu s-a arãtat înduiosat nici mãcar când aceasta i-a replicat: <<Mai bine mã sinucid>>. <<N-ai decât>>, i-a rãspuns. În cele din urmã, orãdeanca a renuntat la ideile negre si, lãsând rusinea deoparte, s-a destãinuit prietenului ei real, tot orãdean. Care, fãrã multã vorbã, a luat-o de mânã si a dus-o direct la Politie. Aici, cu acordul ei, oamenii legii au decis sã-i întindã o capcanã santajistului. Prin urmare, la începutul acestei luni, când Iftene a abordat-o din nou, cerându-i 1.000 euro, orãdeanca i-a spus cã acceptã. Nu s-a împotrivit nici când individul i-a pretins sã-i ducã banii tocmai în Bârlad, unde se întorsese din Anglia, ba nici mãcar ideii cã la întâlnirea care urma va trebui sã-i dea ca <<bonus>> si o partidã de sex.”, mai scrie Laura Gal.

Prins în flagrant la Bârlad!

Articolul din ebihoreanul.ro, scris de Laura Gal, mai aratã si cum a ajuns bârlãdeanul Adrian Iftene pe mâna oamenilor legii! Prins în flagrant într-un restaurant din Bârlad! „Ghinion, însã: pe 3 decembrie, când cei doi s-au întâlnit într-un restaurant din Bârlad, iar orãdeanca i-a înmânat 1.400 lei din cei 1.000 euro ceruti, escrocul santajist a fost sãltat de politistii anume deplasati acolo din Oradea. Apoi, încãtusat, a fost adus în Arestul Politiei Bihor. Iftene a stat închis 24 de ore, iar pe 4 decembrie a fost dus în fata procurorilor orãdeni, unde si-a recunoscut fapta, dar într-o formã îndulcitã, pretinzând cã a scos filmul <<din arhivã>> doar ca s-o convingã pe orãdeancã sã-l viziteze din nou, iar banii i-ar fi fost oferiti de aceasta de bunã voie, vina sa fiind doar cã i-a acceptat. Inculpat pentru santaj, infractiune pedepsitã cu închisoare între 2 si 7 ani, bârlãdeanul a fost prezentat în aceeasi zi în fata judecãtorilor orãdeni, cãrora procurorii le-au cerut sã-l aresteze preventiv pentru 30 de zile. <<Modalitatea în care inculpatul a ales sã comitã fapta este josnicã: a atras persoana vãtãmatã în discutii, determinând-o sã se filmeze în pozitii indecente, ca mai apoi sã o ameninte cã dacã nu face sex cu el ori nu-i trimite sume de bani va face publicã acea filmare>>, au explicat anchetatorii orãdeni în referatul prin care au cerut arestarea.”, mai precizeazã Laura Gal în articolul sãu de pe ebihoreanul.ro

La Oradea, ca la Bârlad – judecãtori milosi!

„Instanta a fost, însã, de altã pãrere. Potrivit încheierii judecãtoresti, <<starea de temere creatã persoanei vãtãmate este realã>>, iar <<asemenea fapte, neurmate de o ripostã fermã a societãtii, ar întretine climatul infractional si ar crea fãptuitorilor impresia cã pot persista în sfidarea legii>>. Pe de altã parte, însã, judecãtorul de drepturi si libertãti a avut în vedere cã Iftene nu are antecedente penale si cã si-a arãtat intentia de a înapoia banii estorcati. Ba chiar avea acte cã îsi cãuta un loc de muncã, asa cã ar urma sã aibã venituri din care sã plãteascã. În concluzie, magistratul a considerat cã <<mãsura arestului la domiciliu este necesarã si suficientã în aceastã cauzã>>. Prin mãsura mentinutã ulterior si la Tribunalul Bihor, lui Iftene i s-a interzis însã sã ia legãtura cu orãdeanca si, spre usurarea acesteia, filmuletul compromitãtor a fost confiscat de anchetatori si sters din telefonul tânãrului. Asta dacã nu l-o mai fi pus pe undeva la pãstrare…”, se încheie articolul Laurei Gal.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.