spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Gălăţeni urmăriţi internaţional pentru furt în Germania, prinşi la Pechea

- Advertisement -

Poliţiştii din comuna Pechea, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Compartimentului Urmăriţi, au depistat doi bărbaţi de 33 şi 34 ani care erau urmăriţi internaţional.
„Pe numele bărbaţilor, autorităţile judiciare din Wertheim, Germania, au emis un mandat european de arestare, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Bărbaţii sunt bănuiţi că, în luna februarie a.c., pe raza oraşului Wertheim, într-un camping, au forţat sistemul de închidere a 35 de rulote, iar din 17 au sustras bunuri evaluate la 7.200 euro. Cei în cauză au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore, ulterior Curtea de Apel Galaţi dispunând arestarea preventivă pentru 15 zile, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autorităţile germane”, a precizat sinsp. Delia Rogojină, IPJ Galaţi. Bărbaţii au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi până la efectuarea procedurii de extrădare.

sursa: http://www.monitoruldegalati.ro/evenimente/galateni-urmariti-international-pentru-furt-in-germania,-prinsi-la-pechea.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.