spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Un tânăr mort, altul în stare critică, după o cursă nebună cu un BMW

- Advertisement -

Un autoturism BMW în care se aflau cinci tineri, care se întorceau de la o petrecere, a fost implicat într-un accident deosebit de grav, la intrarea în municipiul Suceava dinspre Rădăuţi. Unul dintre tineri a murit la spital, la câteva ore de la accident, din cauza leziunilor foarte grave suferite, în timp ce un altul era, ieri după-amiază, în stare critică, cu prognostic rezervat.
BMW-ul scăpat de sub control s-a răsturnat de mai multe ori pe carosabil, căzând pe o maşină care rula regulamentar şi apoi ajungând pe trotuar. La volan se afla un tânăr de 20 de ani, fără permis de conducere, iar în maşină mai era un frate de-al său. Cei doi fraţi au mai fost implicaţi într-un accident mortal în acest an, tot cu un BMW. Atunci, a murit cel mai mic frate al lor, în vârstă de 17 ani. Din păcate, cei doi nu par să fi înţeles nimic din drama prin care au trecut în luna februarie a acestui an.

Maşina s-a lovit de o bordură, s-a răsturnat pe carosabil şi a ajuns pe trotuar
Accidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.00, pe strada Grigore Alexandru Ghica din Suceava. Conform cunoscuţilor, cei cinci tineri se întorceau de la Cajvana, unde au fost la o petrecere la care s-a consumat alcool. BMW-ul a fost condus iniţial de un alt tânăr din grup, însă la întoarcere acesta l-a lăsat la volan pe Daniel Mândrilă, în vârstă de 20 de ani, care nu are permis de conducere.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2016-12-20/Un-tanar-mort-altul-in-stare-critica-dupa-o-cursa-nebuna-cu-un-BMW

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.