spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

88 de cazuri de corupţie în spitale, sesizate în zece zile la linia anti-corupţie a Ministerului Sănătăţii

- Advertisement -

Din momentul lansării telefonului destinat reclamării cazurilor de corupţie din sistemul sanitar, în urmă cu zece zile, până în prezent, au fost semnalate 88 de posibile încălcări ale legii, a anunţat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în cadrul unei conferinţe de presă la final de mandat. Ministrul Sănătății a precizat că dacă în timpul mandatului său a deranjat „niște interese”, unele chiar de origine politică, își cer scuze, dar nu-i pare rău.

„Linia anti-corupţie şi protocolul încheiat cu Direcţia Generală Anticorupţie, cu DNA şi cu Parchetul sunt un pas esenţial pe care l-am făcut pentru curăţarea sistemului de fraudă şi de corupţie. Pot să vă spun că, în ultimele 10 zile, au fost primite 88 de apeluri la această lunie, apeluri care vizau cazuri de corupţie sau de fraudă din sistemul de sănătate”, a declarat Vlad Voiculescu conform Mediafax.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/88-de-cazuri-de-coruptie-in-spitale-sesizate-in-zece-zile-la-linia-anti-coruptie-a-ministerului-sanatatii_331877.html#ixzz4TOejLzka

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.