spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

UPDATE: Vânător împușcat la Roșiești, în stare gravă!

- Advertisement -

UPDATE:Bărbatul împușcat accidental de un coleg la o partidă de vânătoare organizată în comuna Roșiești a scăpat cu răni care nu i-au pus viața în pericol. Conform medicilor care i-au acordat primul ajutor, acesta a fost lovit de glonț undeva în partea dreaptă a burții. Glonțul a trecut printr-un pliu cu grăsime și a ieșit fără să afecteze organele interne. A fost tranportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. „Am solicitați pe numărul de urgență 112 să intervenim pentru un bărbat de 41 de ani ampușcat accidental la vânătoare. Am preluat pacientul și norocul lui a fost că glonțul a intrat și a ieșit fără să afecteze nici un organ abdominal. Este stabil hemodinamic și a fost predat către Unitatea de Primiti Urgențe Vaslui”, a spus medicul de pe ambulanță.

UPDATE: Vanatorul impuscat se numeste Duncanu Mihai, este din Iasi si are varsta de 40 de ani. Medicii au reusit sa-i opreasca hemoragia, l-au stabilizat si il transporta la Spitalul Judetean Vaslui.

TRAGIC… In urmă cu puțin timp, pe un fond de vânătoare de la Roșiești, un vânător din Iași a fost împușcat in abdomen de un coleg. Martorii oculari susțin că totul a fost un accident stupid. Vânătorul rănit este în stare gravă, spun cadrele medicale, venite de urgență la fața locului. Pentru transportarea victimei în cel mai scurt timp la spital, s-a solicitat un elicopter SMURD. Impușcătura s-a făcut de la mică distanță, vânătorul fiind rănit în zona inghinală. Din primele verificări, este vorba despre o partidă de vânătoare la mistreți, organizată legal. Vom reveni cu detalii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.