spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Scriitorul Ovidiu Bufnilă, publicat și difuzat în Australia

- Advertisement -

Pentru scriitorul Ovidiu Bufnilă este un sfârșit de an tumultuos, marcat de evenimente de anvergură care vorbesc despre o muncă susținută și despre o încredere în sine nemărginită și entuziastă, despre dăruire și profesionalism.

După ce a fost invitat ca speaker la primul festival de știință & science fiction, Sci+Fi FEST 2016, organizat de revista Știință și Tehnică cu sprijinul Centrului Cultural Casa Artelor și al ARCUB, festival desfășurat la Biblioteca Națională a României din București, Ovidiu Bufnilă a participat ca invitat oficial la Conferința Antreprenor 2016 organizată de MB Event și Camera de Comerț și Industrie, Iași.

În tot acest timp, scriitorul a continuat să lupte pentru promovarea pe plan internațional în condițiile dure ale unei lumi aflată într-o mișcare fără precedent.

Prăbușirea sistemelor de valuri din Epoca de hârtie, a miturilor și a legendelor, l-au făcut atent la felul în care se pune sub semnul întrebării statutul scriitorului în lume și al publicului tradițional.
De-a lungul anilor, scriitorul și-a nuanțat temele și strategiile ficționale astfel încât a avut șansa de a fi publicat în SUA în mai multe reviste literare, de la SFREVU la The Blotter, ultima fiind distribuită în peste 5000 de jazz cafe-uri din California.

sursa: http://www.desteptarea.ro/scriitorul-ovidiu-bufnila-publicat-si-difuzat-in-australia/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.