spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Plahotniuc are venituri de peste 1 milion de euro doar de la Prime Management; Candu, finul oligarhului – partener fidel în afaceri şi element important în clanul mafiot

- Advertisement -

Oligarhul Vladimir Plahotniuc, care a devenit recent şi noul preşedinte al Partidului Democrat, a obţinut în 2015 peste un milion de euro din afacerea Prime Management, scrie mold-street.

De notat că din declaraţiile de avere în perioada 2010-2014, când era deputat, acesta declara că deţine o singură afacere – Prime Management SRL, care îi asigura grosul veniturilor oficiale.

La momentul de faţă rămâne a fi fondator, deţinând 85% din acţiuni, iar parteneri îi sunt Andrian Candu (10%) şi Cezara Salinschi (5%).

De exemplu, în 2011 a încasat circa 35 de milioane de lei, iar următorii doi ani câte 15 milioane de lei. În 2014, Prime Management i-a adus aproape 33,9 milioane de lei, iar în 2015 doar 22,5 milioane de lei, sau ceva mai mult de un milion de euro.

Ce venituri i-au adus alte afaceri, de exemplu controlul a patru posturi TV şi două posturi de radio, nu se ştie cu exactitate. Dar un studiu a arătat că doar anul trecut aceste posturi au avut o cifră de afaceri de 126 de milioane de lei.

sursa: http://jurnal.md/ro/politic/2016/12/29/plahotniuc-are-venituri-de-peste-1-milion-de-euro-doar-de-la-prime-management-candu-finul-oligarhului-partener-fidel-in-afaceri-si-element-important-in-clanul-mafiot/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.