spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Un vãlenar, ucis într-un loc “însemnat” din sat (foto, video)

- Advertisement -

FATALISM CU REPETITIE

FATIDIC…Douã accidente rutiere s-au produs aproape în acelasi timp si în aceleasi conditii, dar în localitãti diferite. Doi bãrbati au fost acrosati de autoturisme, din pãcate, pentru unul dintre ei, impactul a fost fatal.

TERIBIL…Un bãrbat de 55 de ani, din Vãleni, si-a gãsit sfârsitul într-un accident de circulatie petrecut pe raza localitãtii, asearã, putin dupã ora 20.00. Ca un fãcut, Ticu Bojoagã a murit în acelasi loc în care, în urmã cu câteva luni, si-a gãsit sfârsitul, tot ca victimã a unui accident rutier, cel mai bun prieten al sãu, Gheorghe Fenciuc. “E un loc însemnat acolo. Cei mai buni prieteni au murit amândoi în acelasi loc. Astãzi, a fãcut a moarte. Toatã ziua a bãut si nimeni nu se mai putea întelege cu el, uite cã rugãciunile fratelui sãu de la muntele Athos nu l-au mai ajutat”, spuneau martorii. Asearã, bãrbatul a fost lovit în plin de un iesean de 49 de ani. Acesta a fost testat, dar aparatul a arãtat cã nu consumase alcool. În fata politistilor, soferul a declarat cã victima i-a apãrut în fatã, pe mijlocul soselei, si nu a mai reusit sã evite impactul. De asemenea, unii dintre martorii accidentului povesteau cã victima a iesit dintr-un bar cu putin timp înainte. La nici douã minute dupã producerea accidentului de la Vãleni, un alt accident de circulatie a avut loc în localitatea Sârbi, comuna Banca. Din fericire, victima accidentului a scãpat cu viatã. A fost stabilizatã de cãtre medicii de pe ambulanta sositã la fata locului si transportatã la Spitalul Judetean Vaslui.

Douã minute au fost necesare ca douã accidente de ciruclatie grave sã punã pe jar autoritãtile. Prima datã alarma a fost datã la Sârbi, comuna Banca, acolo unde un pieton a fost lovit în plin de o autoutilitarã condusã de un husean de 49 de ani. La nici douã minute, la Vãleni, ambulanta a fost solicitatã sã intervinã pentru salvarea vietii unui bãrbat de aproximativ 56 de ani, victimã a unui accident rutier. Constantin Bojoagã a fost lovit în plin de un sofer de 49 de ani din Iasi. În urma impactului, victima a suferit multiple rãni (traumatism cranian, hemoragie internã, fracturã de brat si picior drept – n.r.). Soferul a povestit politistilor cã victima i-a apãrut în fatã, pe mijlocul strãzii, si nu a mai putut evita impactul. A tras de volan, a intrat pe contrasens, dar a vãzut cum cel pe care l-a lovit s-a uitat cãtre masinã si a întins mâinile, într-un gest de a se proteja. A cãzut pe asfalt, iar bufnitura a fost auzitã de cãtre un consãtean. Au fost sunati medicii de pe ambulantã si politistii. În scurt timp, la locul accidentului au sosit douã ambulante si au fost începute manevrele de resuscitare chiar dacã, dupã cum povestesc martorii, victima nu mai dãdea semne de viatã. Dupã 45 de minute de manevre, medicii au fost nevoiti sã declare decesul. “A fãcut a moarte astãzi (ieri – n.r.). De dimineatã s-a apucat de bãut si nimeni nu se mai putea întelege cu el. Înainte de accident a iesit dintr-un bar si, la scurt timp, am auzit o bufniturã. Mi-am dat seama cã s-a întâmplat ceva mai ales cã am vãzut si masina opritã. Când am ajuns, era în mijlocul strãzii. L-am tras pe marginea soselei sã nu mai dea si altã masinã peste el. Si, ca un fãcut, a murit în acelasi loc în care, astã varã, a murit cel mai bun prieten al lui, Gheorghe Fenciuc”, povesteste un martor al teribilului accident. Dupã ce medicii au fost nevoiti sã declare decesul, câtiva sãteni s-au apropiat de locul în care zãcea consãteanu lor si au încercat sã aprindã o lumânare. Chiar dacã unii spuneau sã fie atenti sã nu dea foc la hainele victimei, acestia au tinut sã aprindã lumânarea care a stat aprinsã pret de câteva secunde. “Lãsati-o sã ardã mãcar si atât, si Dumnezeu sã-l ierte”, spuneau cei care au dorit sã aprindã o lumânare la cãpãtâiul celui mort. La fata locului au sosit si politistii Serviciului de Politie Rutierã, care au demarat cercetãrile. Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a arãtat cã acesta nu consumase bãuturi alcoolice. În cauzã a fost întocmit dosar penal si se fac cercetãri pentru omor din culpã.

Douã accidente în douã minute

ACCIDENT…În timp ce, la 112, a fost anuntat teribilul accident în care un bãrbat si-a pierdut viata pe raza localitãtii Vãleni, un alt accident rutier avea sã fie anuntat la nici douã minute. În localitatea Sârbi, comuna Banca, o autoutilitarã condusã de un husean de 49 de ani a lovit un bãrbat de 46 de ani. Politistilor, soferul a declarat cã nu a vãzut pietonul deoarece acesta nu purta niciun fel de material reflectorizant pe el. Din fericire, în acest caz victima a scãpat cu viatã. A fost stabilizat de cãtre medicii sositi la fata locului si transportat apoi la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.