spot_img
spot_imgspot_img
27.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Vãlenarul omorât în accident auto, vinovat de cele întâmplate

- Advertisement -

CONCLUZII…Politistii Serviciului Rutier au finalizat ancheta la locul în care Constantin Bojoagã a murit, lovit de un autoturism. În urma mãsurãtorilor si a discutiilor cu martorii, oamenii legii au stabilit cã vinovatã de producerea accidentului este victima. Dupã ce iesise dintr-un bar din localitate, bãrbatul de 56 de ani a plecat spre casã, dar a ajuns pe mijlocul soselei. “Victima se deplasa pe mijlocul pãrtii carosabile în momentul în care a fost surprinsã si accidentatã mortal de cãtre conducãtorul auto. În cauzã, a fost întocmit dosar de cercetare penalã pentru sãvârsirea infractiunii de omor din culpã”, spune purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. În urmã cu douã zile, bãrbatul de 56 de ani din Vãleni si-a gãsit sfârsitul într-un accident de circulatie petrecut pe raza localitãtii. Ca un fãcut, Ticu Bojoagã a murit în acelasi loc în care, în urmã cu câteva luni, si-a gãsit sfârsitul, tot ca victimã a unui accident rutier, cel mai bun prieten al sãu, Gheorghe Fenciuc.

Politistii Serviciului Rutier Vaslui au finalizat cercetãrile în cazul accidentului petrecut în urmã cu douã zile pe raza localitãtii Vãleni. Concluziile oamenilor legii sunt urmãtoarele: Constantin Bojoagã a fost lovit de autoturismul condus de cãtre Constantin Vieru în timp ce acesta se deplasa pe mijlocul soselei. “Victima se deplasa, neregulamentar, pe mijlocul carosabilului. De asemenea, conducãtorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arãtat cã acesta nu consumase bãuturi alcoolice. În cauzã, a fost întocmit dosar penal si se fac cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunii de omor din culpã”, a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. În urmã cu douã zile, la Vãleni, ambulanta a fost solicitatã sã intervinã pentru salvarea vietii unui bãrbat de aproximativ 56 de ani, victimã a unui accident rutier. Constantin Bojoagã a fost lovit în plin de un sofer de 49 de ani din Iasi. În urma impactului, victima a suferit multiple rãni (traumatism cranian, hemoragie internã, fracturã de brat si picior drept – n.r.). Soferul a povestit politistilor cã victima i-a apãrut în fatã, pe mijlocul strãzii si nu a mai putut evita impactul. A tras de volan, a intrat pe contrasens, dar a vãzut cum cel pe care l-a lovit s-a uitat cãtre masinã si a întins mâinile, într-un gest de a se proteja. A cãzut pe asfalt, iar bufnitura a fost auzitã de cãtre un consãtean. Au fost sunati medicii de pe ambulantã si politistii. În scurt timp, la locul accidentului au sosit douã ambulante si au fost începute manevrele de resuscitare chiar dacã, dupã cum povestesc martorii, victima nu mai dãdea semne de viatã. Dupã 45 de minute de manevre, medicii au fost nevoiti sã declare decesul. “A fãcut a moarte astãzi (ieri – n.r.). De dimineatã s-a apucat de bãut si nimeni nu se mai putea întelege cu el. Înainte de accident a iesit dintr-un bar si, la scurt timp, am auzit o bufniturã. Mi-am dat seama cã s-a întâmplat ceva mai ales cã am vãzut si masina opritã. Când am ajuns, era în mijlocul strãzii. L-am tras pe marginea soselei sã nu mai dea si altã masinã peste el. Si, ca un fãcut, a murit în acelasi loc în care, astã varã, a murit cel mai bun prieten al lui, Gheorghe Fenciuc”, a povestit un martor al teribilului accident.

Victima accidentului de la Sârbi a traversat neregulamentar

La nici douã minute de la producerea accidentului de la Vãleni, un alt accident de circulatie a avut loc în localitatea Sârbi. Si în acest caz, victima a fost vinovatã. Dupã cercetãrile efectuate la fata locului si dupã audierea victimei la spital, oamenii legii au concluzionat cã evenimentul rutier s-a produs ca urmare a unei traversãri neregulamentare. “Pietonul a fost lovit cu oglinda retrovizoare a masinii. Acesta se angajase în traversarea drumului fãrã sã se asigure si printr-un loc nepermis. De asemenea, victima nu purta nimic reflectorizant. În cauzã a fost întocmit dosar de cercetare penalã. Bãrbatul accidentat a fost diagnosticat cu fracturi costale si contuzii abdominale”, spune purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.