spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

România, relații tensionate cu străinătatea în 2017! Află ce spune astrologul Libertății, Elena Bunescu, despre ce ne așteaptă anul viitor

- Advertisement -

Intrăm în noul an cu imaginea șifonată de excesele unor compatrioți, unii de la vârful puterii, alții de la periferia societății. Această tendință se va modifica de mai multe ori pe parcursul lui 2017, în sensul că vor exista momente când anumite acțiuni sau fapte bune ne vor spăla de rușine, urmate de situații când unele fapte reprobabile ne vor pune iar tinicheaua de coadă și ne vom trezi din nou etichetați ca hoți, corupți sau, mai rău, criminali.

Iată ce spune astrologul Libertății, Elena Bunescu, despre ce ne așteaptă anul viitor:

O primă schimbare se conturează la jumătatea lunii februarie, când e foarte posibil să intrăm într-un proces de degradare a relațiilor internaționale, din cauza unor schimbări legislative cel puțin dubioase. Vreme de nouă luni, relațiile cu partenerii străinii pot deveni tensionate, cu momente mai calme sau mai intense, în funcție de mișcările politicienilor. Am rămas cu puțini prieteni în ultimii ani, iar acum există riscul să rămânem și fără aceștia.

O a doua modificare importantă se anunță la debutul lunii mai, când începe o etapă nouă în gestionarea patrimoniului național. Timp de mai bine de un an, vom asista la un proces de revenire a atenției pe chestiuni legate de educație, artă și obiecte de lux, forme de guvernământ sau situația monedei naționale.

În a doua parte a lunii octombrie poate începe o etapă nouă din procesul de reașezare a alianțelor, colaborărilor și prietenilor în relațiile internaționale. Se poate discuta despre război, armată, efective naționale sau regionale, înarmare.

Este un an în care se pot schimba multe la nivel legislativ sau poate interveni o deteriorare a climatului de bună rânduială garantat de lege, din februarie până în noiembrie. Orice inițiativă am avea, va trebui să verificăm cu mare atenție care sunt ultimele modificări legislative, ce condiții ni se impun și ce avem de făcut.

sursa: http://www.libertatea.ro/stiri/magazin/romania-relatii-tensionate-1689725

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.