spot_img
spot_imgspot_img
22.7 C
Vaslui
05-iun.-2024

Politia localã, în actiune la Bârlad: un flagrant de furt si un hot de buzunare!

- Advertisement -

PATRULARE CU FOLOS Agentii Politiei Locale Bârlad de la Ordine Publicã au reusit sã prindã în douã zile de patrulare, în weekend-ul trecut, doi hoti. I-au predat la Politia Bârlad pentru cercetãri, iar hotii s-au ales cu dosare penale.

Primul caz s-a petrecut pe data de 30 decembrie, când una dintre patrulele mobile al Politiei Locale Bârlad, aflându-se pe strada Popa Sapcã, a fost opritã de cãtre Vasile Taga, domiciliat pe strada Islaz. Acesta le-a relatat agentilor politiei locale aflati în patrulare cã i-a fost furatã suma de 220 de lei, de cãtre o persoanã necunoscutã. „Împreunã cu victima, patrula noastrã a trecut la verificarea zonei, iar în jurul orei 14.00 l-a depistat pe cel învinuit ca fiind Catrin Radu Cãtãlin, din Bârlad, de 24 ani. I s-a facut un control corporal în urma cãruia, printre altele, i s-a gãsit si suma de 254 lei. A fost predat organelor politiei municipale pentru cercetãri”, a precizat Vasile Rãdoi, directorul executiv al Politiei Locale Bârlad. „Pe 30 decembrie, în jurul orelor 14.30, a fost adus de agentii politiei locale un bãrbat de 24 de ani, pe care un bãrbat de 72 de ani l-a acuzat cã i-a sustras suma de 220 de lei. Bãrbatului de 24 de ani i s-a întocmit dosar penal fiind cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de furt”, a precizat Loredana David, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Al doilea furt, chiar de Sf. Vasile!

În prima zi din 2017, în jurul orei 16.00, patrula cu agenti de la Politia Localã de la Ordine si liniste publicã, în timp ce se afla în patrulare cu autoturismul din dotare, intrând în curtea fostei Scoli nr. 2 din Bârlad, de pe strada Republicii, a observat cã, de la geamul fostei sãli de sport, un individ arunca scânduri din interior. Dupã ce a aruncat scândurile, a aruncat pe geam un levier si un topor. Dupã ce a sãrit geamul, fãptasul a fost imobilizat si identificat de cãtre patrula Politiei Locale. Fãptasul care a a „aterizat” în bratele agentilor de politie se numeste Vîrtosu Constantin, are 67 de ani si este din satul Bãdeana, comuna Tutova. Bãrbatul este un om fãrã casã, care a fost lãsat de cei care au grijã de fosta Scoalã nr.2, care este închisã, sã stea într-un fost atelier, iar omul a început sã demoleze dusumele din scoalã, ca sã se încãlzeascã. Acum s-a ales cu dosar penal pentru furt, fiind si el predat organelor de politie din Bârlad, care îl cerceteazã pentru furt.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.