spot_img
spot_imgspot_img
22.3 C
Vaslui
21-mai-2024

Circulația trenurilor, în continuare îngreunată de ninsori și viscol

- Advertisement -

Circulația trenurilor este în continuare adaptată la condițiile meteo nefavorabile pe raza regionalelor București, Constanța, Galați și Craiova, informează CFR SA, într-o postare pe Facebook.

Potrivit sursei citate, pe relația Constanța se circulă doar cu locomotive diesel și plug antemergător, din cauza ninsorii viscolite și a formării sulurilor de zăpadă, iar pe regionala Galați este interzisă circulația cu automotoare și DHC.

De asemenea, trenurile circulă doar cu locomotive Diesel pe următoarele secții feroviare: Roșiori Est — Turnu Măgurele, Alexandria — Zimnicea, Banu Mărăcine — Caracal, Caracal — Malu Mare și Buzău — Făurei, fir I și II.

În plus, sunt restricții de viteză la 50 kilometri/oră pe liniile Drăgănești Olt — Caracal fir I și II și Făurei — Plopu.

Circulația feroviară s-a desfășurat vineri în condiții de iarnă, iar la ora 16:30 erau anulate 79 de trenuri de călători din totalul de 1.774 de trenuri/zi, potrivit Agerpres.

În perioada următoare, în cea mai mare parte a țării, vremea va fi geroasă atât noaptea, cât și ziua, iar temperaturile minime se vor situa frecvent între—25 și—15 grade.

ANM subliniază faptul că, în dimineața zilei de sâmbătă, 7 ianuarie, va emite noi mesaje privind evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice periculoase.

sursa: https://www.realitatea.net/circula-ia-trenurilor-in-continuare-ingreunata-de-ninsori-i-viscol_2019659.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.