spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

Consiliul General al Municipiului București a demis conducerea RATB, la propunerea Gabrielei Firea

- Advertisement -

Consiliul General al Municipiului București (CGMB) a adoptat, în ședința de sâmbătă, un proiect de hotărâre care prevede revocarea membrilor Consiliului de Administrație (CA) al Regiei Autonome de Transport București (RATB), notează Agerpres.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă, în cadrul ședinței Consiliului General al Municipiului București, că are mare încredere în faptul că Mihail Adrian Sorin, consilier general din partea PSD, va pune ordine la RATB.

Precizarea a fost făcută în debutul ședinței, în care consilierii generali au votat demiterea actualului Consiliu de Administrație al RATB.

„Un singur nume vreau să rostesc, ca o garanție pentru toți salariații RATB. Sunt 11.000 de oameni, care stau acum și așteaptă să vadă ce se întâmplă cu ei. Nu se întâmplă nimic negativ, ci lucrurile se pun în ordine. Pentru că această capitală este condusă, nu este lăsată pe mâna șmecherilor. (…) Am mare încredere în domnul Mihail Adrian Sorin, consilier general, din rândul dumneavoastră, că va pune ordine la RATB”, a precizat ea.

Firea a amintit că în cadrul ședinței urmează să fie stabilită conducerea interimară a RATB.

„Proiectul al doilea de pe ordinea de zi este în legătură cu numirea unui Consiliu de Administrație interimar la RATB. Țineți cont de acest lucru. Este vorba de o postură interimară. Nu aș vrea să demarăm o dezbatere, o discuție despre cine este, dar cum este. Important este — și acest lucru vi-l garantez — să avem oameni cu multă responsabilitate, cu dorință de muncă și care, din momentul în care încheiem această ședință, să meargă la RATB să facă ordine”, a spus ea.

sursa: https://www.realitatea.net/firea-propun-demiterea-conducerii-ratb_2019633.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.