spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

Cursurile mai multor facultăţi din Bucureşti, suspendate luni şi marţi

- Advertisement -

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că Facultatea de Agronomie şi Politehnica Bucureşti nu vor ţine cursuri luni şi marţi.

Primarul Capitalei a spus că a vorbit cu rectorul Universităţii Politehnica din Bucureşti, Mihnea Costoiu, precum şi cu rectorul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, care i-au confirmat că studenţii acestor universităţi nu vor face cursuri luni şi marţi, din cauza condiţiilor meteo dificile din Capitală.

Firea, a anunţat, vineri seară, că grădiniţele, şcolile şi liceele din Bucureşti vor fi închise luni şi marţi, în condiţiile în care până miercuri sunt prognozate temperaturi extrem de scăzute.

„Am discutat cu inspectorul general şcolar, să vedem dacă se va putea începe şcoala de miercuri sau chiar de joi”, a spus primarul general.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenționare Cod galben de ger valabilă la nivelul întregii țări în următoarele trei zile.

Potrivit meteorologilor, în zilele de 7, 8 și 9 ianuarie, vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a țării, atât ziua, cât și noaptea. Astfel, maximele diurne se vor situa frecvent între—16 și—10 grade, iar minimele nocturne vor fi cuprinse între—25 și—15 grade.

sursa: https://www.realitatea.net/anunt-de-ultima-cursurile-mai-multor-facultati-din-bucuresti-suspendate-luni-si-marti_2019770.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.