spot_img
spot_imgspot_img
12.1 C
Vaslui
22-mai-2024

Sfârsit de vacantã

- Advertisement -

Înapoi la antrenamente

Pentru componentii echipei vasluiene de handbal vacanta de iarnã se apropie de final. Dupã o pauzã de aproximativ trei sãptãmâni, „ros-albastrii” îsi vor relua pregãtirile în vederea pãrtii secunde a Ligii Nationale. La apelul pe care antrenorul Alexandru Acsinte îl va da miercuri, în Sala Polivalentã, sunt asteptati toti componentii echipei cu exceptia extremei dreapta, Gabriel Bujor si a antrenorului principal, Sandu Iacob, care se aflã în aceste zile la lotul national.

Pânã la primul meci oficial din 2017, programat pe 4 februarie, handbalistii vasluieni se vor antrena în localitate, unde vor alterna antrenamentele fizice în aer liber cu sedintele de pregãtire în sala de fortã. În absenta antrenorului principal, Hrimiuc & comp se vor antrena, sãptãmâna aceasta sub comanda antrenorului secund Alexandru Acsinte. Abia pe 14 ianuarie HC Vaslui va fi în formulã completã, când Sandu Iacob si Gabriel Bujor vor reveni de la echipa nationalã. Formatia vasluianã va aborda partea a doua a campionatului fãrã nici o modificare în lot. Portarii Ciprian Iftene, Rãducu Tamas, Bogdan Pralea, extremele Gabriel Bujor, Vlãdut Vlad, Vasilicã Barac, Gabriel Cotinghiu, interii Cãlin Hagiu, Tiberius Moldovanu, Claudiu Dediu, Valentin Anton, centrii Mihai Bujor, Mihai Sandu, Andrei Popescu si pivotii Mihai Busecan si Didi Hrimiuc sunt jucãtorii pe care antrenorii Sandu Iacob si Alexandru Acsinte se vor baza si în partea a doua a competitiei.

Program încãrcat pânã la reluarea campionatului

Dupã perioada de reacomodare la efort (11-18 ianuarie), pe elevii lui Sandu Iacob îi asteaptã douã sãptãmâni cu mai multe meciuri amicale. În perioada 20-22 ianuarie, HC Vaslui va participa la un turneu de pregãtire la Baia Mare. De pe 27 pânã pe 29 ianuarie, „ros-albastrii” de vor deplasa la Iasi pentru a participa la o altã competitie amicalã, organizatã de Politehnica Iasi. Pe 31 ianuarie, vasluienii vor sustine un nou test de verificare, de data asta pe teren propriu, cu Stiinta Municipal Bacãu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.