spot_img
spot_imgspot_img
25.7 C
Vaslui
05-iun.-2024

Primarul de la Suletea unic în judet: monitorizeazã zilnic bãtrânii singuri si bolnavi! (FOTO)

- Advertisement -

PRIMARUL CEL MAI IUBIT DINTRE VASLUIENI Ciprian Tamas, primarul comunei Suletea, a câstigat definitiv inimile locuitorilor comunei sale. De când a început vremea rea, acesta s-a gândit în permanentã la bãtrânii sãraci si singuri, iar în tot timpul cât a fost viscol si drumurile au fost înzãpezite, el a trimis consilierii din fiecare sat, la bãtrâni acasã, sã-i vadã si sã îi ajute.

Iarna care a venit peste noi pune cele mai multe probleme bãtrânilor singuri si bolnavi, pãrãsiti de rude sau care nu mai au pe nimeni. Situatia grea în care se gãsesc acesti bãtrâni nu a rãmas nerezolvatã de primarul comunei Suletea, care a ajuns sã fie cel mai iubit dintre primarii judetului, de bãtrânii
singuri si de oamenii care urmãresc ce face acest primar minune la el în comunã. Sunt peste 60 de bãtrâni în aceastã situatie, în toate satele comunei: Suletea, Rãscani, Jigãlia, Fedesti. Actiunea intitulatã „Deschideti, oameni dragi, Primãria vã viziteazã acasã!” a demarat de ieri, prima datã în satul Rãscani, unde sunt cei mai multi bãtrâni singuri si bolnavi. Bãtrânii nu se pot deplasa pe o astfel de vreme, nu ajung la medic, nu pot sã-si cumpere singuri medicamentele, nu-si pot cumpãra o pâine. Asistenta comunitarã a luat tensiunea arterialã la cei sapte bãtrâni.

„Astãzi (ieri – n.r.), asistentul comunitar – Stefania Maftei si asistentul social – Adina Carmen – Zlat, împreunã cu politistii locali Mihai Vlad si Doru Cazacu, au fost la bãtrâni acasã, la Rãscani! Scopul vizitei este monitorizarea stãrii de sãnãtate a bãtrânilor si situatia socio-medicalã a acestora. Unii dintre ei si-au întrerupt tratamentele, fie din cauza vremii nefavorabile, fie din cauza…vârstei. Politia localã le va duce reteta acasã! Echipa trimisã de primar le-a promis cã îi va monitoriza permanent! Urmeazã si celelalte sate!! Multumesc celor implicati în aceastã actiune!”, a precizat pe pagina sa de socializare primarul Ciprian Tamas.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.