spot_img
spot_imgspot_img
22.3 C
Vaslui
21-mai-2024

Elevii se întorc luni la şcoală. Vezi când începe următoarea vacanţă, când se recuperează orele pierdute şi când se dau examenele

- Advertisement -

Elevii din învățământul primar și preșcolarii se întorc luni la şcoală după o vacanţă prelungită din cauza ninsorilor şi temperaturilor extrem de scăzute. Recuperarea orelor din perioada 9-13 ianuarie se realizează până la sfârşitul anului şcolar. Copiii merg la şcoală trei săptămâni, după care intră în vacanţa intersemestrială. Marţi, cursurile încep în Bucureşti de la ora 9.00, a anunţat primarul Gabriela Firea.

ŞCOLI ÎNCHISE: Vremea nefavorabilă a dat peste cap calendarul şcolar. Din cauza temperaturilor foarte scăzute şi a ninsorilor abundente, şcolile, grădiniţele şi creşele din mai multe judeţe au fost închise marți și miercuri. În judeţele Ilfov, Buzău, Vrancea, Brăila, Călăraşi şi Constanţa, precum şi municipiul Bucureşti, vacanţa elevilor s-a prelungit până luni, 16 ianuarie. Luni, elevii se întorc la şcoală.

Recuperarea orelor din perioada 9-13 ianuarie, când au fost suspendate cursurile din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, se realizează până la sfârşitul anului şcolar, fiind vorba de ore de evaluare, şi nu de predare, a explicat secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar din Ministerul Educaţiei, Liviu Pop. „Profesorii pot programa recuperarea orelor până la sfârşitul anului şcolar. Este vorba despre ore de evaluare şi nu de predare”, a spus Liviu Pop.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/elevii-se-intorc-la-scoala-vezi-cand-incepe-urmatoarea-vacanta-cand-se-recupereaza-orele-pierdute_335521.html#ixzz4VvN0gQKu

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.