spot_img
spot_imgspot_img
11.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Un tânăr implicat în mai multe fapte cu violenţă, săltat cu mascaţii din casa în care se ascundea

- Advertisement -

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Vicovu de Jos, a fost săltat în noaptea de luni spre marţi de poliţişti dintr-o casă în care se ascundea, el fiind urmărit de la începutul lunii, când pe numele său a rămas definitiv un mandat de executare a unei pedepse de 1 an şi 6 luni de închisoare. Narcis Mihăiţă Aga a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe agresiuni, două dintre ele în cluburi, iar antecedentele sale violente i-au făcut pe poliţiştii să-şi ia măsuri speciale. Pentru prinderea condamnatului au acţionat poliţiştii de la Vicovu de Jos, poliţişti de la Serviciul Investigaţii Criminale – Compartimentul urmăriri şi o grupă de mascaţi de la Serviciul de Acţiuni Speciale.
Tânărul, care figura ca urmărit prin dispoziţie a Inspectoratului General al Poliţiei Române din data de 5 ianuarie, a fost ridicat din locuinţă în jurul orei 3 dimineaţă şi dus în Penitenciarul Botoşani. Din datele poliţiştilor rezultă că tânărul s-a ascuns imediat ce a fost condamnat definitiv.
Ultima faptă cu violenţă, care l-a trimis după gratii pe Narcis Mihăiţă Aga, a fost comisă de acesta pe 10 iulie 2016, într-un club din Rădăuţi. În acea zi, un grup de tineri băuţi au început să deranjeze persoanele din respectivul local. Din cercetările coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a rezultat că patronul clubului a mers către grupul de tineri pentru a-i linişti. Din păcate, nu a reuşit să aplaneze conflictul, ci, din contră, a devenit principala victimă din acest caz. Patronul clubului a fost lovit în plină figură, moment în care s-a retras la etajul clubului. Aici, lucrurile aveau să ia o turnură cu mult mai gravă. Victima a fost lovită în mod repetat în zona capului şi a corpului, căzând la pământ. Mai mult, doi dintre agresori au încercat să-l arunce pe bărbat peste balcon, însă nu au reuşit. Agresorii au fost identificaţi în persoana fraţilor Constantin şi Narcis Mihăiţă Aga. Primul, nefiind recidivist, a scăpat cu o pedeapsă suspendată condiţionat, însă Narcis Mihăiţă Aga beneficiase deja de o condamnare cu suspendare, însă a recidivat.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-01-18/Un-tanar-implicat-in-mai-multe-fapte-cu-violenta-saltat-cu-mascatii-din-casa-in-care-se-ascundea

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.