spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

Milionarul de la LOTO se vrea filantrop!

- Advertisement -

Vasluianul norocos si-a ridicat banii

FAPTE BUNE…Câstigãtorul marelui premiu are în jur de 40 de ani si este cãsãtorit. Se considerã norocos si spune cã îsi va ajuta semenii. Vrea sã deschidã o afacere, sã ajute spitalul si sã adopte copii!

GENEROZITATE… Vasluianul care a câstigat aproape 17 milioane de lei la Loto 6/49 este lãudat si felicitat din toate colturile. Nu numai pentru norocul avut, ci si pentru ceea ce a anuntat va face cu banii câstigati. Desi nu a dorit sã-si facã publicã identitatea, bãrbatul a declarat cã va face multe fapte bune, una dintre ele fiind redeschiderea sectiei de Oncologie a Spitalului din Vaslui. De asemenea, acesta a mai spus cã va investi o parte din bani într-o afacere.

Vasluianul s-a prezentat ieri la sediul instiutiei Loteria Românã, pentru a-si ridica premiul. Dupã aplicarea impozitului, unul destul de consistent (25% din valoarea câstigului) suma care i-a rãmas a fost de 12.570.236,48 lei.

Câstigãtorul nu are copii, dar vrea sã înfieze

Din descrierea fãcutã public într-un comunicat de presã al Loteriei Române, vasluianul norocos are în jur de 40 de ani si „este un om echilibrat,  familist convins. Din pãcate, nu are copii, dar doreste sã înfieze unul sau mai multi copii. Joacã la Loto 6/49 si Loto 5/40 de foarte multi ani, sãptãmânal, mai precis de la vârsta de 18 ani si întotdeauna joacã variante simple. Numerele jucate sunt alese întotdeauna la întâmplare. A aflat cã este câstigãtorul marelui premiu luni, 23 ianuarie, dar a reactionat cu foarte mult calm. Sotia a fost ceva mai emotivã, izbucnind în plâns. Ne-a mãrturisit cã va continua sã joace, ca si pânã acum, variante simple, atât la Loto 6/49, cât si la Loto 5/40. Cu banii câstigati doreste sã-si deschidã o afacere, dar si sã ajute sectia de Oncologie a Spitalului din Vaslui. <<Multumesc lui Dumnezeu si Loteriei Române pentru norocul care a dat peste mine. Acum am posibilitatea de a face multe fapte bune>>, este mesajul transmis de câstigãtorul marelui premiu la Loto 6/49”.

„Bine cã nu a luat banii si a fugit în lume”

Atitudinea bãrbatului i-a uimit pe multi vasluieni, care au început sã-l laude pentru intentiile sale: „e de lãudat cã s-a gândit si la fapte de caritate. Succes!”, „Bravo”, „Dumnezeu sã-i dea sãnãtate lui si familiei sale. Este bine gânditã investitia, dar si în bunul trai si în sãnãtatea sa”, „as juca si eu, dacã as avea încredere cã extragerile nu sunt trucate. Poate nu mereu, poate o datã la un an mai dau si ei drumul la extragere pe bune”, „E o sumã de bani la care viseazã multã lume. Sincer, acum nu stiu sigur ce as face, dar sigur mi-as ajuta pãrintii. Dupã, cred cã as face turul lumii, apoi as investi restul. Unii – în afaceri ca sã-mi aducã stabilitatea economicã, iar pe altii – în organizatii de ajutorare pentru oameni sau animale. Cred cã o sumã asa mare de bani ar trebui folositã cu grijã”. Din câte se pare, milionarul nu a fãcut pânã acum niciun gest de recompensã pentru vânzãtoarea de la magazinul de presã, care i-a purtat noroc. „Nu stiu dacã a contactat-o colega mea. Am aflat cã a ridicat banii si cã îi va investi într-o afacere, dar si în mai multe actiuni de caritate. Este de lãudat modul în care gândeste, cã nu doar i-a luat si a fugit cu ei în lume. Bravo lui!”, a spus colega vânzãtoarei de la magazinul de presã din Kaufland.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.