spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

„Mortul” Ciurariu, „neexperimentatul” Olteanu si „securistul” Plesu, la cel de-al treilea puci ratat în PNL

- Advertisement -

MANIPULARE… Pucistii din PNL Vaslui nu s-au lãsat si, seara trecutã, au organizat o altã sedintã extraordinarã la sediul organizatiei judetene. Fatã de ziua de sâmbãtã, când deputatul Daniel Olteanu a lipsit de la sedinta organizatã de Tamas si Ibãnescu, la fel cum s-a întâmplat cu foarte multi dintre primarii sau presedintii de organizatii locale, asearã s-a petrecut un „miracol”. Foarte activ, dorind sã preia din nou conducerea organizatiei judetene a PNL – desi a predat partidul cãtre fostul senator Marian, în urma unei manevre de toatã jena – Florin Ciurariu s-a agitat ca un leu în cuscã, vãzând cã nu le iese pasienta pucistilor. Lui i s-au adãugat Daniel Olteanu si Corneliu Plesu, care au promis recunostintã vesnicã celor care vor veni la sedintã, mai ales cã s-a anuntat cã se doreste schimbarea structurii de conducere a organizatiei judetene. Când l-am sunat pe Olteanu pentru a confirma participarea la sedintã, acesta a spus: „Nu stiu nimic, sunt în drum spre Bucuresti, probabil mã vor informa si pe mine”. Doar 27 de liberali au rãspuns „prezent” la convocãrile lui Ciurariu si Olteanu, astfel cã, în jurul orei 19.30, s-a constatat cã sedinta nu este statutarã si oamenii au plecat acasã.

În dorinta lor oarbã de a schimba cu orice pret conducerea organizatiei judetene PNL, o mânã de personaje care pânã acum au stat în umbrã si nu s-au implicat deloc în campania la parlamentare au pus la cale un nou puci (al treilea), seara trecutã. Printre primii care au sosit la sediul din Vaslui al PNL s-a numãrat fostul deputat Florin Ciurariu, care nici nu a cãlcat prin partid în timpul campaniei. Dupã ce s-a fãcut de rusine si i-a predat partidul lui Dan Marian, cel care mai apoi l-a trecut pe linie moartã în PNL Vaslui, Ciurariu a simtit acum vânt în pupã si a crezut cã poate pune mâna pe organizatia judeteanã. Cine i s-a alãturat lui Ciurariu? Actualul deputat Daniel Olteanu, o altã verigã pe care fostul senator Marian o aruncã în luptã pentru presedintia PNL Vaslui, dar si dubiosul Corneliu Plesu, omul fostului presedinte. Ce au fãcut cei trei? Au sunat întruna primari si presedinti de organizatii liberale din comune sau orase, promitându-le marea cu sarea. Plesu, conform unor surse care au participat la sedintã, spunea la telefon: „Vã rugãm sã veniti la sedinta BPJ. Primarii nostri vã vor fi recunoscãtori”. Cel mai smecher s-a dovedit a fi Olteanu. Acesta, dupã principiul „Nici usturoi nu am mâncat, nici gura nu-mi miroase”, a preferat sã spunã cã este în drum spre Bucuresti, desi în acest timp a sunat numerosi presedinti de organizatii si primari, rugându-i insistent sã vinã la sedintã! Finalul, dupã o orã si jumãtate de telefoane disperate din partea pucistilor? Doar 27 de membri ai BPJ, din totalul de 63, s-au prezentat la cererile pucistilor, care au visat seara trecutã cã vor da jos actuala conducere.

Joia viitoare, la CJEx Vaslui, se vor pune pe masã toate problemele

Este incredibil tupeul unor liberali din Vaslui care, desi nu au fost deloc prezenti în campanie si au sabotat proiectele colegilor de partid, ies acum la ivealã, cu pretentii de lideri de partid, cazul fostului deputat Ciurariu. Alti liberali din fostul PDL au iesit si ei la rampã, în ultimele sãptãmâni, cerând schimbarea presedintelui Tãtaru. Liderul PNL nu a venit asearã la sedintã, au precizat sursele noastre, însã a anuntat cã va convoca Comitetul Judetean Executiv al PNL pentru ziua de joi, 2 februarie. Faptul cã Plesu, Ciurariu, Olteanu, Tamas si Ibãnescu nu au reusit sã adune majoritatea membrilor din BPJ Vaslui aratã cã puciul acestor oameni avizi de putere a esuat lamentabil. Ce urmeazã dupã esecul de seara trecutã? Conform surselor noastre, Tãtaru a convocat sedinta CJEx pentru joia viitoare, atunci când vor fi puse în discutii probleme organizatorice, inclusiv situatiile de la Gherghesti si Suletea. Pentru ziua de duminicã, este programatã o întâlnire între conducerea nationalã a PNL cu sefii de organizatii judetene, în cadrul cãrora se vor discuta unele probleme legate de alegerile interne. Rãmâne de vãzut cum va explica deputatul Olteanu implicarea sa în puciul esuat de la Vaslui, care demonstreazã cã liderii locali ai PNL nu mai pun „botul” la vrãjelile lui Dan Marian.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.