spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

Bodog: Vom avea un nou pachet de legi ale sănătăţii: legea medicului, legea spitalului, legea asistentului medical

- Advertisement -

Până la sfârşitul anului vom avea un nou pachet de legi ale sănătăţii, care va include legea medicului, legea spitalului şi legea asistentului medical, a declarat, vineri, ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, la şedinţa Consiliului naţional al Colegiului Medicilor din România. Bodog a precizat că vrea să lucreze alături de Colegiu la elaborarea legii medicului.

„În programul de guvernare am promis că, până la sfârşitul anului, vom avea o nouă lege a sănătăţii. Eu spun că vom avea un nou pachet de legi pe sănătate şi una dintre componentele acestui pachet va fi legea medicului. Tot în programul de guvernare scrie că nu vor mai fi norme de aplicare la legi. Aşa cum ştim, de-a lungul timpului aceste norme de aplicare au schimbat esenţa legii, au schimbat sensul, au schimbat modul de aplicare şi atunci vom avea bucăţi mici de lege a sănătăţii: legea medicului, legea spitalului, legea asistentului medical”, a spus Florian Bodog, la Consiliul naţional al Colegiului Medicilor din România, potrivit news.ro.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/bodog-vom-avea-un-nou-pachet-de-legi-ale-sanatatii-legea-medicului-legea-spitalului-legea-asistentului-medical_337815.html#ixzz4WyX8r9Au

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.