spot_img
spot_imgspot_img
22.3 C
Vaslui
21-mai-2024

Un vlogger vasluian ne învatã sã trecem peste o… despãrtire (video)

- Advertisement -

SFATURI… Vasluianul Radu Ifrosã, cunoscut publicului ca magician si comediant în Trupa 2 in 1 – cu care a participat la „Românii au talent”, debuteazã în lumea vlogging-ului sub genericul „5 Pasi”. Primul episod, apãrut zilele trecute în mediul online, trateazã un subiect extrem de interesant: cum treci peste o despãrtire. Sfaturile acestuia vizeazã diverse activitãti pe care ar trebui sã le facã cei care trec printr-un astfel de moment, dar si atitudini pe care ar trebui sã le aibã vi-a-vis de cel sau cea care i-a luat locul. Deci, dacã treceti printr-o despãrtire, iatã ce vã sfãtuieste Radu Ifrosã sã faceti.

„Pasul unu: priveste situatia cu calm. Eu ti-as sugera sã fii linistit, cãci nervii nu duc nicãieri. Uite, de pildã, ce a fãcut omul ãsta, nu a rezolvat nimic dacã s-a enervat. Sã nu faceti asta în caz cã prietena voastrã vrea sã vã dea papucii. Nu aveti voi nicio vinã, pur si simplu sunteti prea buni pentru persoana respectivã… Pasul numãrul doi: nu te rãzbuna pe tipul sau tipa care ti-a luat locul, adicã cu care te-a înselat. Pentru cã cine stie unde o sã se ajungã. Priviti imaginile! Deci, nu te rãzbuna, frate”, spune tânãrul în materialul video.

„Ai grijã când te distrezi”

„Pasul numãrul trei: nu gãsi refugiu în bãuturã sau în femei, cã o sã ti se întâmple asta. Alcoolul dãuneazã grav sãnãtãtii. Tare! Mã, nu o sã mai beau niciodatã! Pasul numãrul patru: mergeti la salã, faceti sport! Miscarea face bine, vã face sã uitati de toate chestiile naspa. Dacã nu aveti cum sã vã duceti la salã, improvizati. Uite, cam ca tipul acesta… Pasul numãrul cinci: distreazã-te! Bine, ai grijã când te distrezi, sã nu exagerezi, adicã cu cine te distrezi, cât de distrezi, adicã sã nu ajungi într-o situatie precum aceasta. Acestia au fost cei cinci pasi pe care eu vã sfãtuiesc sã îi urmati, fie cã esti fatã, fie cã esti bãiat. Nu conteazã, se aplicã la toatã lumea”, conchide Radu.

Concurs: tu cum treci peste o despãrtire?

La finalul materialului video, acesta lanseazã si un concurs: „asa cum v-am promis, avem si un concurs. Premiul în joc: un pachet de cãrti, cele mai bune de pe piatã. Eu le folosesc pentru numerele mele de magie. Ce trebuie sã faci ca sã-l câstigi? Ei bine, nu e mare lucru, trebuie sã dai un share acestui video si sã-mi spui tu cum treci peste o despãrtire. Cel mai funny rãspuns o sã fie premiat. Dacã ti-a plãcut, nu uita sã te abonezi, sã dai un like, un share. Noi ne revedem în fiecare joi”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.