spot_img
spot_imgspot_img
24.3 C
Vaslui
21-mai-2024

Moarte cruntă pentru un bătrân, după ce patul în care dormea a luat foc

- Advertisement -

Un bătrân în vârstă de 86 de ani a avut parte de o moartă groaznică, după ce patul în care dormea a luat foc, cel mai probabil de la o scânteie sărită din soba aflată în apropiere. Vârstnicul a fost găsit lângă uşa din cameră, semn că a reuşit să se ridice din pat, însă din păcate nu a mai avut puterea să iasă din casa care era deja invadată de fum. Tragedia s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 8.00, în satul Răuţeni, comuna Zamostea.

Relatarea martorului care a intrat primul în casă
Ioan Ciubotariu, bătrânul mort, locuia împreună cu fiul său, care are probleme psihice. Iniţial, pompierii s-au temut că ar putea fi două victime în locuinţă, însă fiul bătrânului nu era acasă, fiind plecat în sat.
Dumitru Găină este localnicul care a ajuns primul la incendiu şi le-a relatat reporterilor de la Monitorul de Suceava ce a făcut: „Am deschis uşa cu un topor pentru că era închisă cu două lacăte, iar înăuntru era mult fum. Am aruncat vreo 5-6 găleţi cu apă, bătrânul era jos, când am intrat eu el era deja mort, avea nările negre de la fum”.

Pompierii au ajuns greu, pe drumurile înguste, acoperite de gheaţă
La faţa locului au ajuns pompieri de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Zamostea şi cei de la Garda de Intervenţie Siret. Pompierii au ajuns greu la locul incendiului, satul fiind izolat, cu drumuri de acces înguste şi foarte dificile pe timp de iarnă.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-01-31/Moarte-crunta-pentru-un-batran-dupa-ce-patul-in-care-dormea-a-luat-foc

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.