spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Cinci rețineri într-o anchetă de trafic de persoane și proxenetism

- Advertisement -

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Bacău, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat şapte percheziţii pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de persoane şi proxenetism. Cinci persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

La data de 2 februarie a.c., polițiștii structurilor de combatere a criminalităţii organizate din Bacău, Bucureşti și Galaţi, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, au efectuat şapte percheziţii în judeţele Bacău, Galaţi şi Vrancea, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Au fost executate opt mandate de aducere și au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace materiale de probă.

La activități au participat și jandarmi.

Din cercetări a reieșit că membrii grupării, bărbaţi cu vârste cuprinse între 33 şi 42 de ani, din judeţele Bacău, Galaţi şi Vrancea, ar fi racolat persoane tinere de sex feminin, din mediul urban şi rural.

Acestea erau induse în eroare de cei în cauză, fie prin promisiunea unui loc de muncă, fie prin dezvoltarea unor relații cu aceștia.

sursa: http://www.desteptarea.ro/cinci-retineri-intr-o-ancheta-de-trafic-de-persoane-si-proxenetism/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.