spot_img
spot_imgspot_img
25.4 C
Vaslui
03-iun.-2024

Batjocurã cu un husean, concubina si fosta sotie la un show tv

- Advertisement -

MINCIUNI…”Costel Fermecãtorul! Vrea harem cu iubita si cu fosta sotie?”, acesta a fost titlul buclucas care a pãcãlit telespectatorii, dar a atras audienta la Acces Direct!

NECINSTITI Vasluiul este din nou batjocorit la emisiunea la care, cu doar câteva zile în urmã, huseanul Cristi Florin Radu ajunsese pentru a cere ajutor, dar a sfâsit prin a fi umilit, chiar înainte de a muri! De data aceasta, tot din zona Husi au fost folosite câteva persoane. Bãrbatul în cauzã s-a adresat emisiunii, vrând sã facã public un conflict cu fosta nevastã, însã producãtorii l-au prezentat ca pe un imoral, care ar vrea si nevasta, si concubina, în acelasi pat. I-au dat si o poreclã ad-hoc, pentru un plus de ridicol. „Costel Fermecãtorul! Vrea harem cu iubita si cu fosta sotie?”, titrau, cu litere mari, producãtorii. Zadarnic a încercat bãrbatul, de câteva ori, sã îi spunã moderatoarei cã e o minciunã, deoarece a fost pus de reportera emisiunii sã spunã asta, cãci nu a mai putut convinge pe nimeni! „Nu îi mai puneti omului cuvinte în gurã! Voi, cu emisiunea voastrã, transformati cazul într-un caz socant. Asa faceti cu toate cazurile. Puneti accent numai pe cei din Vaslui”, au reactionat telespectatorii, pe pagina online a emisiunii.

Sunt vasluieni care cred cã emisiuni precum Acces Direct îi pot scoate din impas, însã, dupã ce solicitã ajutorul, sfârsesc batjocoriti, în direct, în fata tãrii. Filmati în fel si chip, cu accent pe sãrãcia sau neajunsurile fiecãruia, pusi sã detalieze situatii neplãcute sau traumatizante, vasluienii mai naivi devin eroi negativi în povestile prezentate de emisiune. Vorbele lor rãstãlmãcite, necazurile lor luate la bani mãrunti devin, asadar, prin extindere, eticheta unui judet întreg. Asearã, iarãsi Vasluiul a fost ridiculizat! S-a scris mare pe ecranul televizorului cã un bãrbat dintr-un sat din zona Husi vrea sã îsi facã „harem”, aducând si nevasta, si concubina în acelasi pat. De mai multe ori, s-a accentuat numele judetului, semn cã „anume aici” se poate întâmpla o asemenea grozãvie. În platou, bãrbatul, Costel Burlacu, a încercat sã spunã cã e o minciunã si cã el nu vrea niciun harem, ci vrea doar ca fosta nevastã sã îi achite alocatia pentru întretinerea copiilor, însã invitatii în studio au prins sã-l certe si sã-l tragã la rãspundere. „Domnisoara Simona, eu nu am spus asa. Eu nu vreau ca fosta sotie si cu concubina sã trãiascã la mine acasã. Domnisoara reporter de la emisiunea dumneavoastrã m-a pus sã spun asta, ca sã parã mai… „, încerca omul sã clarifice situatia. Degeaba! Moderatoarea, enervatã cã omul n-a pãstrat secretul… profesional, a început sã îl apostrofeze, în direct. A mai repetat el de câteva ori cã nu vrea harem în satul de la Vaslui, dar fãrã nicio sansã ca cineva sã îl ia în seamã.

„Nu sãriti pe bietul om, ca sã zicã asa ca voi. Chiar v-ati fãcut de râs. V-a demascat”

Pentru cã ideea cu haremul nu a putut fi dezvoltatã, s-a atâtat scandalul între membrii familiei. Fosta sotie si fostul sot, dar si concubina au fost îndemnati sã îsi spele rufele în public, tipetele si jignirile nefiind deloc întrerupte. „Acesta este Vasluiul, ce sã le ceri?!”, a comentat, resemnat, unul dintre telespectatorii pentru care emisiunea si-a atins tinta de etichetare nedreaptã a judetului. „Sã le fie rusine! Nu acesta este Vasluiul. Iau cazuri separate, îi amãgesc si îi filmeazã, apoi îi trimit acasã”, a replicat o vasluiancã. „Nu sãriti pe bietul om, ca sã zicã asa ca voi. Chiar v-ati fãcut de râs. V-a demascat”, a spus altcineva. „Vã faceti emisiunea cu oameni simpli, care nu îsi dau seama cã se fac de râs si mai fac si judetul de râs. Nu e frumos ce faceti. Suntem mai sãraci la Vaslui, dar muncim, avem credintã în Dumnezeu, avem familii frumoase, nu trãim în harem. Rusine cã spuneti asa ceva”, a spus si Daniela, 31 de ani, o vasluiancã ce a anuntat cã, pentru cazul cu Cristi Florin Radu, dar si pentru acesta, va face o plângere la CNA.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.