spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

A opta zi de proteste în Capitală: Aproximativ 10.000 de români au ieșit în Piața Victoriei

- Advertisement -

Protestele au continuat pentru a opta zi consecutiv în Piața Victoriei, acolo unde românii au scandat împotriva Guvernului Grindeanu. Aproximativ 10.000 de oameni au luat parte la demonstrația de marți seară. În același timp, în fața Palatului Cotroceni alte 1.000 de persoane, care susțin Executivul, au strigat împotriva președintelui Klaus Iohannis.

UPDATE 23.00: Protestul din Piața Victoriei este la final. Românii se îndreaptă spre casă, însă înainte de plecare au cântat în cor imnul României.

UPDATE 21.45: Aproximativ 10.000 de români îndură frigul în fața Guvernului României și scandează lozinci anit-guvernamentale, potrivit Realitatea TV. Unii dintre românii care au ieșit astăzi în stradă măturisesc că rezistă chiar dacă au două locuri de muncă și că nu vor renunța până când România nu va fi guvernată onest.

„Am două joburi. E a opta noapte în stradă. Am venit aici să apăr țara! Strada e auzită, nici nu avea cum altfel! S-a și văzut prin discursul președintelui și prin pasul înapoi făcut de PSD. Încep să bată în retragere. Nu au cum să nu țină cont de oamenii care stau aici de atâtea zile. Vrem să guverneze corect!”, a susținut unul dintre demonstranți.

Un alt protestatar a declarat pentru Realitatea TV că încă se află în Piața Victoriei pentru că Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, liderii coaliției parlamentare majoritare, nu au auzit mesajul celor ieșiți în stradă: „A opta seară de proteste. Ne-ați întrebat dacă ne auzim. Președintele a fost la tribuna Parlamentului, iar în spatele lui erau Dragnea și Tăriceanu. Însă ne-am auzit doar până la pupitru, mesajul a ajuns doar până la președinte, nu și la cei doi aflați în spatele său”.

UPDATE 21.30: Peste 8.000 de persoane sunt la această oră în Piața Victoriei. Polițiștii au blocat circulația pe principalele artere, respectiv spre Calea Victoriei, Bulevardul Kiseleff și șoseaua Nicolae Titulescu.

sursa: https://www.realitatea.net/protestele-continua-in-capitala-a-opta-zi-in-pia-a-victoriei-zeci-de-persoane-sunt-i-la-cotroceni_2030490.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.