spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Caravana Îndrãgostitilor poposeste, mâine, în Vaslui

- Advertisement -

LOVE… Surprize pentru vasluienii îndrãgostiti, care vor sã-si sãrbãtoreascã dragostea, mâine, de Valentine’s Day. Caravana Îndrãgostitilor ajunge si în acest an în Piata Civicã din Vaslui, acolo unde un “primar” le va sta la dispozitie pentru oficializarea unei cununii civile valabilã 24 de ore. Vor primi un certificat de cãsãtorie si vor avea ocazia sã-si strige în public iubirea, facând declaratii de dragoste persoanei iubite. Spectacolul va începe la ora 14:00 si va dura circa douã ore. Organizatorii anuntã o sumedenie de surprize. “Continuãm traditia Caravanei Îndrãgostitilor, care de Valentine’s Day si de Dragobete oferã îndrãgostitilor ocazia de a face surprize: flori, cadouri si posibilitatea de a efectua o <<cãsãtorie de probã>>“, a anuntat Romeo Ungureanu, organizatorul spectacolului.

Cei care preferã ceva mai discret, au ca optiune alternativã spectacolul muzical din Silver Mall, sustinut de Domisong, începând cu ora 14:00. Tot în Silver Mall, în aceastã sãptãmânã a dragostei, pot alege si varianta vizionãrii celui mai romantic film din aceastã perioadã: “Fifty Shades Darker”. Acesta va rula în cinematograful Cityplex miercuri si joi, de la ora 20:15.

Bilete la jumãtate de pret în Trenul Dragostei

Pentru cei care vor sã evadeze din Vaslui mâine, de Ziua Îndrãgostitilor, trebuie sã stie cã CFR oferã biletele la jumãtate de pret. Reducerea de 50% din tariful biletului întreg este valabilã pentru cãlãtoria la clasa I si a II-a si se acordã la achizitionarea a douã bilete pentru acelasi tren InterRegio. Oferta va fi disponibilã si pe data de 24 februarie, când se sãrbãtoresc Dragobetele. “În gara vietii opresc multe trenuri. Doar unul este cel al dragostei. Si chiar dacã pare cã acesta nu ne asteaptã, meritã sã alergãm dupã el”, a declarat directorul general al CFR Cãlãtori, Iosif Szentes.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.