spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

SURPRIZA lui Sorin Grindeanu pentru Ministerul IMM-urilor și a mediului de afaceri

- Advertisement -

Rovana Plumb este „surpriza” pregătită de premierul Sorin Grindeanu pentru ministerul IMM-urilor, rămas fără șef după demisia lui Florin Jianu imediat după emiterea Ordonanței 13.

Se pare că Rovana Plumb se va întoarce la guvernare. Potrivit unor surse apropiate Guvernului, numele fostului ministru al Muncii este vehiculat pentru Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (IMM).

Rovana Plumb a mai ocupat până acum funcţia de ministru al Mediului sau al Muncii în mai multe cabinete PSD.

PSD a decis ca ministrul pentru Mediul de Afaceri să fie unul politic. Jianu nu era membru de partid și a plecat la două zile de la publicarea ordonanței de urgență.

El și-a anunțat demisia online. „Mă opresc aici din activitatea guvernamentală pentru că aşa îmi dictează conştiinţa, iar asta nu este negociabil pentru nimic în lume. Sunt şi rămân tehnocrat, nu mă pricep la politică, mă pricep la domeniul IMM şi la antreprenoriat”, a scris Jianu pe pagina de Facebook.

Rovana Plumb a condus ministerul Mediului, în 2012, apoi a preluat protofoliul de la Muncă și Protecție socială, după alegerile din același an.

sursa: https://www.realitatea.net/surpriza-lui-sorin-grindeanu-pentru-ministerul-imm-urilor-i-a-mediului-de-afaceri_2035209.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.