spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
07-iun.-2024

Cu pistolul la chilot, la Centrul de minori Bârlad!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

INEDIT SI PERICULOS Politistii bârlãdeni ancheteazã un caz incredibil, care s-a petrecut în noaptea de 5/6 martie. Patrula mixtã a gãsit pe stradã, nesupravegheat, un adolescent de 16 ani, bãnuit a se afla sub influenta etnobotanicelor. A fost dus la Centrul de Primire în Regim de Urgentã a Copilului Abuzat, Neglijat si Exploatat (CPRUCANE), unde, atunci când a fost la dus, i s-a gãsit ascuns în chilot un pistol. Politistii au revenit, chemati de personalul centrului, au confiscat pistolul si au demarat o anchetã privind nerespectarea regimului armelor si munitiei. Surse oficiale ne-au spus cã arma nu este doar o carcasã goalã, asa cum s-a precizat initial, ci este chiar o armã specialã, înseriatã, cãreia i s-a gãsit si proprietarul.

Soc si groazã la CPRUCANE Bârlad, dupã ce un adolescent de 16 ani, care a fost gãsit dormind într-o masinã, de cãtre politistii aflati în patrulare, a fost adus si lãsat în centru. Imediat dupã plecarea politistilor, bãiatul a fost luat de supraveghetor si dus la dus, iar când s-a dezbrãcat, bãiatul a scos din lenjeria intimã un pistol si l-a pus pe masã. Supraveghetorul s-a speriat si a anuntat superiorul, care intial a crezut cã este un pistol de jucãrie, dar când a fost informat cã arma este prea grea ca sã fie de jucãrie, a fost imediat anuntatã politia. Când au venit din nou la CPRUCANE Bârlad, politistii au înlemnit: arma era cât se poate de realã!

Varianta IPJ Vaslui

IPJ Vaslui a fãcut precizãri referitoare la acest caz: „Pe data de 5 martie un tânãr de 17 ani a fost gãsit de politisti dormind într-un autoturism. Tânãrul a spus cã se afla în plasament familial si a fost dus la CPRUCANE Bârlad. Ulterior angajatii centrului au anuntat cã asupra lui a fost gãsit un pistol, ascuns în lenjeria intimã. Pistolul a fost depistat în momentul în care tânãrul s-a dus sã facã dus. Arma a fost ridicatã de politisti, urmând sã fie expertizatã pentru a se stabili dacã face sau nu parte din categoria armelor supuse autorizãrii, dacã e functionalã, precum si care este provenienta acesteia. Cercetãrile sunt continuate de politistii din cadrul Serviciului pentru Arme, Explozibil si Substante Periculoase sub aspectul sarvârsirii infractiunii de nerespectare a regimului armelor si munitiilor”. Purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui a mai precizat cã ar fi vorba despre o carcasã goalã a unui pistol cu bile, minorul sustinând cã o are de la un prieten, care are un amic al cãrui tatã lucreaza în Armatã. Politistii au mai precizat cã asupra tânãrului nu au fost gãsite substante etnobotanice, neexistând suspiciunea de consum. Din aceastã cauzã el nu a fost supus initial, când a fost gãsit, controlului corporal. Ultimele informatii primite de noi spun cã arma respectivã era înseriatã si cã ar fi o armã specialã, fiind identificat si proprietarul. Deci arma ar fi una realã!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.