spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
29-mai-2024

HC Vaslui, în misiune imposibilã

- Advertisement -

Dinamo Bucuresti – HC Vaslui, azi, ora 16:00, TVR2

Handbalistii vasluieni joacã în aceastã dupã-amiazã, în capitalã, împotriva liderului Dinamo Bucuresti. Meciul va conta pentru etapa 23 a Ligii Nationale si va fi transmis de TVR 2, cu începere de la ora 16:00.

La doar cinci zile dupã partida cu HC Odorhei, pe elevii lui Sandu Iacob îi asteaptã o nouã confruntare dificilã. Astfel, HC Vaslui va întâlni azi pe Dinamo Bucuresti, liderul la zi al clasamentului Ligii Nationale. Bilantul întâlnirilor dintre cele douã echipe îi avantajeazã net pe „câini” care de fiecare datã s-au impus la o diferentã de 9-10 goluri. „De fiecare data înaintea meciurilor cu Dinamo am fost încãrcati cu entuziasm si încredere cã putem obtine puncte, dar de fiecare datã am pierdut la diferente de 9 sau 10 goluri, asa cã de aceastã datã vom fi mai ponderati. Suntem realisti de valoarea adversarului si vom încerca sã facem un rezultat cât mai strâns!” a declarat Sandu Iacob, antrenorul principal al echipei vasluiene de handbal. Înaintea acestei runde, HC Vaslui ocupã locul sapte în clasamentul Ligii Nationale, cu 28 de puncte, în timp ce Dinamo e pe 1, cu 53 de puncte. „Alb-rosii” s-au impus în meciul tur cu scorul de 34-22.

O înfrângere azi ne-ar putea costa un loc în clasament

Pentru a rãmâne pe locul sapte în clasamentul Ligii Nationale, HC Vaslui trebuie sã termine cel putin la egalitate confruntarea cu Dinamo Bucuresti. O înfrângere azi în capitalã coroboratã cu o victorie a Cãlãrasiului la Focsani ar însemna coborârea pe locul opt pentru handbalistii vasluieni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.