spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Pe surse: Buzatu s-a întâlnit cu Ponta la Stâna Costesti!

- Advertisement -

DISCUTII… În timp ce PSD este în crizã, iar Victor Ponta, fost presedinte al partidului si fost premier, anuntã cã este supãrat pe Liviu Dragnea si vrea sã-si dea demisia din partid, iatã cã o informatie venitã pe surse neoficiale poate explica de ce Ponta nu a plecat din PSD si a ales sã rãmânã în partid. Bun prieten cu Ponta, pe care l-a sustinut în toate campaniile duse în partid, Dumitru Buzatu, presedintele PSD si al Consiliului Judetean, ar fi avut în urmã cu câteva seri, la popasul Stâna Costesti, o întâlnire de tainã cu Ponta. Sursele noastre spun cã Ponta venea de la Bucuresti si, în trecere prin judetul Vaslui, a dorit sã discute câteva minute cu Buzatu, la o masã de la acest popas. Probabil, având mandat de la presedintele Dragnea, Buzatu s-a transformat într-un emisar al presedintelui PSD si a încercat sã-l întoarcã din drum pe fostul premier, lucru care s-a si întâmplat, mai apoi, pentru cã Ponta nu a mai spus cã vrea sã plece din PSD.

“Dacã deranjez, cã am vãzut cã deranjez, de astãzi o sã-i trimit domnului Dragnea – stiti cã eu nu vreau sã mã dea nimeni afarã din partid – îi trimit demisia mea în alb si când îl supãr foarte tare o introduce ai a scãpat de mine. Dar sã tac din gurã n-o sã tac, nu pot la vârsta asta sã mai tac din gurã pe lucruri pe care le-am vãzut, e care le stiu si pe care le vãd cu îngrijorare”, spunea Victor Ponta, în data de 7 martie. O declaratie care stârnea furtunã în PSD, mai ales cã era vorba de fostul presedinte al partidului, fost premier. “Eu cred cã existã momente în viata fiecãrui om politic, când cedeazã la presiunile zilnice si atunci poate sã ia decizii care apoi produc schimbãri ireversibile în viata lor. Totusi, marii oameni politici ar trebui sã dea dovadã de tãrie si sã nu se lase pradã bârfelor, zvonurilor sau comentariilor de orice fel. Ei au în fata oamenilor de îndeplinit o misiune, care depãseste orice motiv personal”, reactiona Dumitru Buzatu, în aceeasi zi. În cel mai deplin secret, la douã zile de la aceste declaratii, Buzatu se întâlneste cu Ponta la popasul Stâna Costesti, mai ales cã fostul premier se întorcea de la Chisinãu, unde participase la actiuni oficiale. Ce au discutat cei doi politicieni, nu stim, cert este cã, dupã aceastã întâlnire, Ponta a îndulcit tonul amenintãrilor si nu a mai spus cã pleacã din partid. Probabil cã, Buzatu, prieten bun atât cu Dragnea, cât si cu Ponta, si-a asumat rolul de mediator în acest scandal, lucru care i-a reusit.

Ieri, Buzatu i-a transmis lui Victor Ponta sã nu mai aparã atât de des la televizor!

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a fãcut, ieri, o declaratie uimitoare, în care îi recomandã lui Victor Ponta sã asculte sfatul lui Adrian Nãstase de a vorbi mai putin la televizor, sustinând cã liderii social-democrati ar trebui sã evite situatia în care tot timpul dau sfaturi, dar niciodatã nu le ascultã pe ale altora. “Eu cred cã domnul Adrian Nãstase i-a dat un sfat foarte bun lui Victor Ponta, spunându-i, întrebat ce ar trebui sã facã acesti lideri pe viitor, cã ar fi mai bine sã vorbeascã mai putin la televizor. Este un sfat pe care mi l-am însusit pentru cã vine de la om cu experientã. Eu cred cã trebuie sã evitãm situatia în care tot timpul dãm sfaturi, dar niciodatã nu le ascultãm pe ale altora. Este adevãrat cã unii oameni încearcã, însã sã rãmânã la suprafata vietii publice, sã se mentinã în atentia concetãtenilor nostri prin niste mijloace care uneori nu sunt chiar dintre cele mai potrivite si nu au nicio legãturã cu dorintele oamenilor, cu asteptãrile lor si cu elementele reale”, a declarat presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. Liderul social-democratilor vasluieni crede, totodatã, cã partidul nu are nicio obligatie fatã de nimeni sã îl tinã sef sau sã-i recunoascã “niste merite imaginare”. Victor Ponta s-a plâns cã, la ultimul Comitet Executiv la care a participat, nici mãcar nu a avut loc la masã, noroc cu liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care i-a oferit un scaun. „Cred cã interpretarea este un pic fortatã. În momentul acesta, probabil cã îi este greu sã îsi gãseascã locul. Însã existã loc pentru fiecare om în PSD”, a spus Buzatu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.