spot_img
spot_imgspot_img
21 C
Vaslui
06-iun.-2024

Bubuialã în Bârlad: doi indivizi s-au bãtut pânã au ajuns la politie!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

GHINION Doi bãrbati din Bârlad, ambii de 28 de ani, Cosmin H. si Ionut S., au fost retinuti de politistii bârlãdeni, în sarcina lor fiind probate infractiunile de tulburarea ordinii si linistii publice si loviri sau alte violente. Cei doi s-au bãtut în fata unui restaurant din Bârlad, în seara de sâmbãtã, 18 martie.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Bârlad au probat activitatea infractionalã a douã persoane – Cosmin H., de 28 de ani, si Ionut S., de 28 de ani – ambele domiciliate în municipiul Bârlad, suspectate de comiterea infractiunilor de loviri sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.

„Politistii au stabilit faptul cã, în seara de 18 martie a.c., în timp ce se aflau în fata unui local din municipiul Bârlad, între S. Ionut si M. Mihai, de 28 de ani, din aceeasi localitate, a avut loc un conflict spontan. S. Ionut l-a lovit pe M. Mihai si a plecat din zonã. Ulterior, M. Mihai împreunã cu H. Cosmin au plecat dupã S. Ionut si l-au ajuns din urmã. Între cei trei bãrbati a izbucnit un nou conflict si s-au lovit reciproc. Fapta s-a petrecut pe raza municipiului Bârlad. S. Ionut si H. Cosmin au fost retinuti pentru o perioadã de 24 de ore. În sarcina lui S. Ionut au fost retinute infractiunile de tulburare a ordinii si linistii publice si lovire si alte violente, iar pe numele lui H. Cosmin a fost retinutã infractiunea de tulburare a ordinii si linistii publice.”, a precizat Loredana David, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Cei doi bãtãusi au fost prezentati, ieri, la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad cu propunerea de luare a unei mãsuri preventive, fiind pusi de procuror sub control judiciar. Politistii continuã cercetãrile pentru documentarea întregii activitãti infractionale a persoanelor implicate în aceste fapte, activitate desfãsuratã sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad.

„Reamintim cã, fapta persoanei care, în public, prin violente comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin amenintãri sau atingeri grave aduse demnitãtii persoanelor, tulburã ordinea si linistea publicã constituie infractiune în conformitate cu prevederile Codului Penal, iar politistii vor actiona cu fermitate pentru descurajarea unor astfel de fapte si pentru asigurarea unui climat de ordine si sigurantã publicã în sprijinul cetãteanului.”, a mai precizat Loredana David.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.