spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

“Alexandru Valentin De Vis”, bãgat la zdup pentru amenintare si ultraj!

- Advertisement -

AREST….Doar unul dintre fratii scandalagii, Valentin Gheorghiu, a fost considerat pericol public de instanta Judecãtoriei Husi si, drept urmare, arestat preventiv pentru 30 de zile. Dupã ce, pe 6 aprilie, el si fratele sãu, au un fãcut scandal de pominã cu politistii, jandarmii, dar si vecinii de bloc, Valentin Gheorghiu a fost arestat, pentru amenintare si ultraj contra bunelor moravuri. Fratele sãu, Cãtãlin, altã pacoste pentru ordinea publicã, a scãpat de gratii. S-a repezit însã pe Facebook si a scris: “Rusine politistilor si jandarmilor din Husi”! “Eu n-am fãcut nimic, doar a anuntat vecinul meu Politia, care m-a bãtut în stradã, de s-a adunat multã lume. Au fãcut un rating (!?) cu mine, sã le creascã gradele, de asta mã bat mereu Politia si Jandarmii”, s-a plâns, fãrã sorti de izbândã, Valentin Gheorghiu, fratele arestat pentru 30 de zile.

“Alexandru Valentin De Vis”, asa cum… poetic se prezintã pe internet Valentin Gheorghiu, a ajuns dupã gratii! Procurorii au reusit sã convingã instanta cã individul, recent condamnat pe fond pentru ultraj, nu trebuie lãsat în libertate. Fratele sãu, Cãtãlin, a scãpat, dar, nervos cã a rãmas fãrã tovarãsul de circ, a scris un mesaj pe Facebook: “Rusine politistilor si jandarmilor din Husi”! “Vouã sã vã fie rusine, cã ne-am sãturat de scandalul vostru. Va ajunge lumea sã vândã lumea apartamentele, ca sã scape de gunoaie si scandal”, i-a rãspuns unul dintre vecinii sãi, de pe strada “Stefan cel Mare”. De fiecare datã când sunt întrebati de disputele destul de dese pe care acestia le au cu jandarmii, fratii Gheorghiu se plâng cã ei sunt cuminti si extreme de civilizatI, însã oamenii legii se iau de ei din senin si îi bat pe unde îi prind. “Eu n-am fãcut nimic, doar a anuntat vecinul meu Politia, care m-a bãtut în stradã, de s-a adunat multã lume. Au fãcut un rating (!?) cu mine, sã le creascã gradele, de asta mã bat mereu Politia si Jandarmii”, a declarat Valentin.

Au distrus contorul de gaz!

“În fapt, în seara de 06 aprilie, cei doi tineri, în timp ce se aflau pe strada Stefan cel Mare din municipiul Husi, au provocat scandal, au adresat injurii si amenintãri si au distrus un contoar de gaz, tulburând ordinea si linistea publicã. Aceste aspecte au fost sesizate prin intermediul apelului de urgentã 112. La sosirea echipajelor de politie si jandarmerie, cei doi tineri s-au retras în locuintã si au continuat sã se manifeste agresiv. Astãzi, tinerii urmeazã sã fie prezentati la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Husi cu propunerea de dispunere a unei mãsuri preventive”, au spus reprezentantii IPJ Vaslui. Cei doi frati Gheorghiu au, fiecare, condamnãri în mai multe dosare, fie pentru furturi, iar, în cazul lui Cãtãlin, inclusiv pentru un viol petrecut în 2012. În cazul arestãrii lui Valentin, acesta poate contesta hotãrârea de fond a Judecãtoriei Husi, lucru pe care l-a si fãcut prin avocatul din oficiu, chiar în aceeasi zi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.