spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Iadul flăcărilor la Gura Humorului: oameni disperaţi, care au sărit pe geam, 68 de apartamente afectate, din care 18 distruse complet

- Advertisement -

Pagube imense, zeci de familii fără acoperiş deasupra capului, oameni care au văzut moartea cu ochii, blocaţi în locuinţele invadate de fum ori care au privit neputincioşi cum flăcările se extind şi la apartamentele lor, aşa poate fi descris în câteva cuvinte dezastrul din noaptea de miercuri spre joi, de la Gura Humorului, când un incendiu devastator a distrus un întreg complex de locuinţe de la mansarda a patru tronsoane de bloc.
18 apartamente au fost distruse, şi în total 68 au fost afectate, arată primele estimări făcute ieri.
Este cel mai mare dezastru de acest gen petrecut în Suceava şi un semnal de alarmă privind felul cum s-au construit mansardele pe structuri din lemn şi ce dezastre se pot produce de la acestea.

Pompierii au intervenit cu 16 autospeciale, din care patru cu autoscări pentru intervenţii la înălţime
Alarma de incendiu s-a dat miercuri, în jurul orei 22.40. Blocul unde a izbucnit focul este cel din spatele Catedralei din Gura Humorului. Sunt practic patru tronsoane de bloc, cu câte două scări fiecare, lipite unele de altele. Pe întregul complex s-au ridicat, în 2008, apartamente la mansardă. Incendiul a ponit de la unul dintre apartamentele de la mansardă, din partea de bloc dinspre calea ferată, au relatat locatarii. Cum construcţiile de la mansardă erau pe structură din lemn, incendiul s-a transformat într-un imens dezastru.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-04-14/Iadul-flacarilor-la-Gura-Humorului-oameni-disperati-care-au-sarit-pe-geam-68-de-apartamente-afectate-din-care-18-distruse-complet

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.