spot_img
spot_imgspot_img
25.6 C
Vaslui
06-iun.-2024

Fii si tu „Alãturi de copiii flãmânzi si goi!” din Vaslui (FOTO)

spot_imgspot_img
- Advertisement -

PROIECT La Bârlad, ieri, a demarat proiectul „Alãturi de copiii flãmânzi si goi!”, al Asociatiei „Nãscutã Înger” din Piatra Neamt. Patru familii din Bârlad cu multi copii si fãrã posibilitãti materiale au primit haine, încãltãminte, jucãrii, medicamente si alte bunuri donate din Italia de o bârlãdeacã sufletistã care s-a alãturat proiectului. Proiectul are o duratã de trei luni si a demarat deja de la 1 mai, prima actiune fiind ieri, la Bârlad, locul natal al presedintei Asociatiei „Nãscutã Înger”, Carmen Suciu. Primãria municipiului Bârlad, prin viceprimarul Roxana Marcu, si Directia de Asistentã Socialã, precum si primarul Dumitru Boros s-au alãturat campaniei si vor pune la dispozitie Asociatiei o locatie pentru ca ajutoarele aduse sã fie distribuite. Cei care doresc sã facã donatii în cadrul acestui proiect sunt asteptati de astãzi sã o facã. Contact telefon: 0770 405 849. Cotidianul nostru s-a alãturat acestui proiect.

Asociatia umanitarã „Nãscutã Înger” din Piatra-Neamt, prin presedintele sãu Carmen Suciu, a demarat proiectul ,,Alãturi de copiii flãmânzi si goi!”, o campanie de ajutorare pentru persoanele defavorizate si copiii orfani din judetele Neamt, Vaslui si Iasi, constând în alimente si haine! La momentul actual, Asociatia sustine peste 25 de familii, bãtrâni si 11 studenti prin Bursa „Ella Suciu”. Cei care vor sã se înscrie în acest proiect sunt rugati sã pregãteascã dosarul cu documentele specificate mai jos (pe baza unui dosar se primeste ajutor). Proiectul are o duratã de trei luni, începând cu 1 mai.

Documente necesare pentru solicitanti

O cerere cãtre asociatie pentru a solicita sprijin material constând în alimente, îmbrãcãminte si încãltãminte! Apoi:

1. Anchetã socialã de la primãrie

2. Copie dupã buletin în cazul adultilor

3. Copie certificat nastere copii

4. Adeverintã de venit de la primãria de care apartineti.

Pentru persoanele cu handicap vor trebui adãugate în plus:

5. Certificatul de încadrare în grad de handicap

6. Scrisoare medicalã cu diagnosticele care sã ateste bolile de care suferã.

Toate aceste documente le puteti trimite la adresa de e-mail  asociatianascutainger@yahoo.com.

Ieri, patru familii cu multi copii au primit ajutoarele  aduse de Carmen Suciu. Contributia destul de consistentã a fost a unei bârlãdence, sora lui Carmen Suciu, plecatã în Italia de multi ani. Micutii sãraci care fac parte din Asociatie au primit haine, încãltãminte, medicamente, jucãrii multe si alte obiecte, ca de exemplu mobilier de joacã pentru grãdinã. La acest proiect s-au alãturat, în afarã de cotidianul nostru, Primãria Bârlad, prin viceprimarul Roxana Miron, Cristina Brojban, directorul Directiei de Asistentã Socialã din cadrul Primãriei Bârlad si primarul Dumitru Boros. Se cautã o locatie pentru a fi pusã gratuit la dispozitia Asociatiei, unde cei care vor dori sã doneze lucruri pentru copii, bãtrâni si cei aflati în nevoie sã poatã dona, ele fiind apoi sortate si date celor care sunt flãmânzi si goi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.